Kunst/Cultuur,  Sport/ontspanning

Nieuwe ADO Den Haag voetbalplaatjes

Foto: Richard MulderEvenals vorig jaar ontvangen ADO Den Haag supporters bij elke thuiswedstrijd dit voetbalseizoen gratis een artistiek voetbalplaatje.
Vorig jaar bleek tijdens de voetbalplaatjesactie van Albert Heijn speler Lex Immers te ontbreken. Kunstenaar Marcello heeft toen in samenwerking met ADO eigen plaatjes gemaakt, die bij elke thuiswedstrijd te krijgen waren.
Voor zover bekend is ADO Den Haag de enige voetbalclub ter wereld (!) die van alle selectie spelers een kunstwerk laat maken in de vorm van een pentekening.
De Haagse kunstenaar Marcello portretteert ook dit seizoen weer de technische staf en de spelers.

Dit jaar is het eerste plaatje van de nieuwe trainer van ADO Den Haag John van den Brom.
De plaatjes van vorig seizoen waren zo’n succes, dat zowel de club als de kunstenaar nog regelmatig aanvragen van fans voor ontbrekende plaatjes krijgen…

De plaatjes van dit seizoen zien er natuurlijk anders uit – ze zijn vernieuwd – en kunnen dit keer worden gespaard op een speciale verzamelkaart. Bij alle zeventien Eredivisie wedstrijden in het Kyocera Stadion worden de bezoekers getrakteerd op zo’n gratis plaatje. Er komt één zogenaamd ‘mysterie’ plaatje. Wie aan het eind van het seizoen een volle verzamelkaart heeft – 17 plaatjes plus het mysterieplaatje – maakt kans op een verrassing.

Please follow and like us:

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.