Muziek

Muzikanten met lef op festival Check MO in Paard van Troje

Persbericht: 

De bekende Haagse televisiepresentatrice Paula Udondek heeft voor het gratis toegankelijke festival Check MO in het Paard van Troje, acht verschillende acts bereid gevonden om eenmalig met elkaar op treden en zo hun muzikale grenzen te verleggen.

De muzikanten treden zondag 31 januari a.s. op in vier unieke duo-combinaties, waarbij steeds verschillende muziekstijlen met elkaar worden gecombineerd. De MO in Check MO staat immers voor Muzikale Ontmoetingen. De kennismaking tussen artiesten met verschillende muzikale achtergronden staat centraal.


De finalisten zijn:

27 Ways To Win (rock/metal) & Exact (hiphop)
D-Felic (dance) & Mischu Laikah (r&b/reggae)
No Comment (rock) & April Darby (r&b)
November’s Dream (pop/jazz) & Daniel Sensit (singer/songwriter)

 

Elke act moet naast het gezamenlijke lied één eigen nummer spelen, zodat de verschillende stijlen goed hoorbaar zijn. Check MO is namelijk ook een wedstrijd, waarbij de beste combinatie een aantal mooie prijzen wint. Op de finaleavond in het Paard van Troje strijden de muzikanten om de eer, een professionele fotoreportage door de bekende popfotograaf Eric van Nieuwland, een optreden in het radioprogramma Stork On Air en een optreden op het 5 Mei Festival 2010.

Afgelopen weken hebben de finalisten in de studio hun gezamenlijke songs al op kunnen nemen. Een CD-single met de vier verschillende songs zal tijdens Check MO aan de artiesten worden overhandigd zodat zij het aan hun fans kunnen geven. De unieke nummers zijn al te beluisteren op de website www.checkmo.nl

Zondag 31 januari – 19.30 uur
Paard van Troje – Prinsegracht 12 – Den Haag
GRATIS ENTREE

Check MO is een initiatief van de Stichting Doerak* van Paula Udondek, die in het verleden vergelijkbare initiatieven organiseerde zoals M.O. op TV West en het festival Viva Diversity in het Paard van Troje. Met dank aan: Gemeente Den Haag, Fonds Burgerschap, Fonds 1818, Culturalis, M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting, R.G. Ruijs Stichting, Haags Pop Centrum, Paard van Troje en Colorworks.

www.checkmo.nl

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.