computer/internet

Klantonvriendelijk? Photobucket absoluut

klantonvriendelijk
Meer foto’s graag!
Photobucket jullie zijn klantonvriendelijk

Ik schreef hier al over Photobucket. Al mijn foto’s waren ineens verdwenen. De voorwaarden van Photobucket waren ineens gewijzigd. Zonder waarschuwing. Pas nu krijg ik mails, dat ik van dit klantonvriendelijk bedrijf een abonnement van maar liefst 400 dollar (ja je leest het goed!!!) per jaar mijn foto’s mag linken op mijn site.
Nou dacht het even niet he?
Woest ben ik.

Photobucket klantonvriendelijk bedrijf

klantonvriendelijk
De walgelijke afbeelding in plaats van de foto….

Ik schrok me een hoedje toen ik die walgelijke afbeeldingen op mijn blog zag. Uren werk, duizenden foto’s. Ik denk wel meer dan 8000 stuks als het er niet meer zijn…. Weg. Foetsie.
Wat ook erg is, is dat ik keer op keer probeer mappen te downloaden. Zonder succes. Op Photobucket staan ze veilig verzekerden ze me in de mail. Nou, gaat echt lekker….
2017 heb ik weten binnen te halen na vaak geprobeerd te hebben. Maar voor wat betreft de overige jaren lukt het me nog steeds niet.
Nog erger is dat sommige foto’s gewoon zijn verdwenen! Ook daar op de klantonvriendelijke site krijg ik dat walgelijke plaatje. Dus of ze er wel veilig staan???
Natuurlijk heb ik ze wel op mijn externe HD staan, maar niet in het juiste formaat. En voor veel blogs wordt dat uuuuuren (zo niet maanden) zoeken en bewerken.

Meer mensen klagen. Ik ben niet de enige bij wie dit is overkomen.
En inderdaad, alles is zonder waarschuwing vooraf gegaan. Waardeloos!

Even heb ik getwijfeld. Zal ik een andere externe host voor mijn afbeeldingen zoeken?
Toen realiseerde ik me, dat elk bedrijf zijn voorwaarden kan wijzigen. Dus ik heb besloten ze gewoon op mijn webhost te zetten. Dan betaal ik eventueel maar meer per jaar. Het zal zeker geen 400 dollar per jaar kosten.
En nu ben i kaf van al die waardeloze reclame en pop-ups.

Veel blogs zijn dus zonder afbeelding. Althans, de juiste afbeelding. Want de waardeloze foto van het bedrijf staat er nog wel (handig voor mij de foto terug te vinden).
Hier en daar voeg ik ze toe. Zeker blogs die nog veel worden gelezen.
Ik ben nu bezig met 2017 en zal stukje bij beetje terug werken. Zie je een blog, waar je de foto’s bij wilt zien, zet het rustig in de reacties, dan zoek ik ze op als ik tijd heb.
Alle nieuwe blogs zijn in elk geval met afbeeldingen…

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.