Muziek

Kindermuziekweek in het Atrium Den Haag

Kindermuziekweek
Kindermuziekweek

Op zaterdag 1 april staat het Atrium Den Haag in het teken van muziek!
Kom deze middag langs tussen 13:30 en 16:00 uur en maak kennis met alles wat met Haagse muziek heeft te maken voor kinderen.
Ontdek en probeer op de muziekmarkt allerlei muziekinstrumenten en maak kennis met de vele muziekscholen en orkesten uit de regio Den Haag.
Burgemeester Jan van Zanen opent de Haagse Kindermuziekddag, waar meerdere muziekoptredens zijn.
De Haagse Kindermuziekdag is onderdeel van de Kindermuziekweek.

Kom langs en luister én doe mee met optredens van onder andere:

Deze middag kan iedereen het Kindermuziekweeklied ‘Iedereen verstaat muziek’ meezingen tijdens de vrij toegankelijke Haagse Kindermuziekdag in het Atrium. Klik hier om het lied te oefenen, zowel met als zonder tekst.

Muziek maken

Kindermuziekweek
De Haagse Kindermuziekdag is onderdeel van de landelijke Kindermuziekweek. Dit is een initiatief van 14 grote Nederlandse organisaties uit de muzieksector die hun krachten gebundeld hebben om jaarlijks een 10-daagse Kindermuziekweek te realiseren. Als Stichting Kindermuziekweek willen wij ieder jaar 10 dagen lang alle kinderen uit Nederland van 0 tot 12 jaar laten genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek.
www.kindermuziekweek.nl

De Haagse Kindermuziekdag wordt mede mogelijk gemaakt en georganiseerd door Atrium City HallBlazen aan het Spui en het Residentie Orkest.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.