Diversen

Jeffrey Huf en zijn Hou je Haags Car

Hou je Haags
Jeffrey Huf met zijn Hou je Haags Car bij Haagse Harrie

Als ik Jeffrey Huf zie dan moet ik altijd denken aan Dolf Brouwers. Haags, en met een zware bril. Of het met opzet is? Het doet er niet toe, want net als Dolf heeft hij een grote bek en een klein hartje.
Er zijn meer overeenkomsten. Dolf had zijn eigen muziekprogramma Van Oekels Discohoek. Ook Jeffrey heeft een eigen muziekprogramma dat te beluisteren is op zijn eigen site: Hou je Haags Radio.

Jeffrey Huf is altijd even vrolijk wat hem ook overkomt. En altijd in staat een ander op te vrolijken. Ook al zit het hem persoonlijk tegen. Het doet er niet toe lijkt het, want ondanks vele tegenslagen krabbelt hij er altijd weer boven op en begint hij met een nieuwe uitdaging.

HUF saus
Jeffrey tijdens promotie van zijn heerlijke HUF-saus

Zijn heerlijke Hufsaus (klik hier voor de link en waar je hem kan kopen) moet het vooral van de horeca hebben. Twee jaar geleden deed hij een soort tour langs diverse winkels. Voor hem nu dus best slikken, want veel zaken zijn dicht of alleen via bezorg- of afhaal te bereiken. De Hufsaus staat even op een wat lager pitje. Deze periode is sowieso een lastige periode iets nieuws aan te vangen.
Hoewel, niet voor Jeffrey, hij ging vorig jaar weer een nieuwe uitdaging aan. Met zijn “hou je Haags Car”.

“De Hou je Haags Car is weer dagelijks onderweg met een opbeurend vrolijk stukje muziek en spoken word! Met of zonder musici, gratis voor zorginstellingen en tegen een onkostenvergoeding bij particulieren voor verjaardagen en/of herdenkingen!”
Zo lees ik op zijn Facebookpagina.

Deze zijn te boeken via zijn entertainment bedrijfje Huf, Jacobse & van Es. Ook heeft hij The soul Kitchen inc. opgezet om jong Haags muzikaal talent te begeleiden en te promoten. Onder meer de zangeres Sharon v.d. Velde en de violiste Valentine Bovendreef “ zitten daar bij.
Binnenkort (in april) komt de nieuwe website Jeffrey Huf online waar alle zakelijke informatie op staat.

Vorige week kwam ik Jeffrey weer tegen. En ja, op de foto wilde hij best, maar wél bij Haagse Harry.
Waarom lijkt me duidelijk nietwaar?

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.