Wijknieuws

Gevaarlijk fietspad aan de VrederustlaanAangezien ik dit fietspad al een aantal maal heb doorgegeven als ”gevaarlijk zijnde”  nu maar eens aandacht hiervoor op mijn blog.
Inderdaad, al een paar keer heb ik (via het wijkberaad) aan de gemeente doorgegeven dat er veel losse tegels zijn op het fietspad aan de Vrederustlaan.
Dit jaar is zelfs iemand op een scooter gevallen door een tegel die ineens omhoog kwam toen hij eroverheen reed. Helaas, er is nog niets aan gedaan zoals je kan zien op de foto. Omhoog kruipende boomwortels zijn de oorzaak.
Gisteren lag er weer een tegel omgoog en voordat ik deze weer op zijn plaats legde heb ik er snel een foto van gemaakt. Hij is gemaakt vlak bij het stukje groen tegenover de zonnebankstudio en fysio/artsenpraktijk bij het plantsoen.


Maar niet alleen daar zijn losliggende tegels gevaarlijk. Als je vanaf de Erasmusweg rechtsaf de Vrederustlaan opgaat, is er nog een deel waar tegels los liggen. Ook daar heb ik al enkele malen deze weer teruggeschoven.
Als je met een zwaarder voertuig er over heen rijdt, kan je een behoorlijke smak maken!
Levensgevaarlijk dus als je het niet weet.
Er zijn in onze wijk veel fietspaden echt prachtig geworden (Melis Stokelaan en Beresteinlaan bijvoorbeeld). Ik hoop dat deze gevaarlijke paden nu ook eens aangepakt worden, al is het maar alleen op de gevaarlijke punten voordat iemand zich echt ernstig bezeert.Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.