Muziek

Familievoorstelling het Zwanenmeer in Zuiderstrandtheater

Betoverende familievoorstelling Het Zwanenmeer 23 februari in het Zuiderstrandtheater

Het zwanenmeer
Het zwanenmeer in het Zuiderstrandtheater

Op zondag 23 februari om 11.00 uur én om 13.00 uur kan je in het Haagse Zuiderstrandtheater genieten van de betoverende familievoorstelling Het Zwanenmeer. Deze voorstelling is geschikt voor grote en kleine kinderen vanaf 4 jaar.
Acteurs, poppen, fantasievolle animaties en het Residentie Orkest o.l.v. Sander Teepen brengen het romantische sprookje op muziek van Tsjaikovski tot leven.

Met een prins, een boze tovenaar, een onschuldig meisje en een gedaantewisseling heeft het wereldberoemde verhaal van Het Zwanenmeer alle elementen van een klassiek sprookje. De mooie Odette is door de tovenaar in een zwaan veranderd. ’s Nachts neemt ze weer haar ware gedaante aan en ziet de prins wie ze werkelijk is. Hoe loopt het verhaal af?

Maandenlang hebben drie acteurs, regisseur Fons Merkies en vormgever Cynthia Borst gewerkt aan de prachtige animaties voor deze heerlijke familievoorstelling. In een soort kijkdoos met prachtige landschappen, zwanen en andere figuren, die je zowel live op het toneel als geprojecteerd op het grote doek kunt zien,  spelen de acteurs de hoofdrollen in het meeslepende sprookje, dat muzikaal wordt begeleid door het voltallige Residentie Orkest.

De kaartjes kan je hier bestellen, en zijn inclusief garderobe, koffie/thee en limonade vooraf.

Residentie Orkest website, Facebook, Twitter, YouTube

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.