Stadsnieuws

Evangeline Miguel uit Den Haag lid Kids Crew LEGOLAND

Evangeline Miguel
Leden Kids Crew-LEGOLAND waaronder Evangeline Miguel.
Foto’s: Arnaud Roelofsz
Vier kinderen uit Den Haag en omstreken bemachtigen plekje in allereerste Kids Crew van Nederland

Leden Kids Crew LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen bekend
De 10-jarige Evangeline Miguel uit Den Haag, de 9-jarige Jaimey van Overveld uit Leidschendam, de 8-jarige Milou Boon uit ’s-Gravenzande en de 10-jarige Robin van Ham uit Delft zijn vier van de talenten die een plekje in de Kids Crew bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen hebben bemachtigd.
Precies één jaar geleden hebben maar liefst 300 kinderen uit heel Nederland zich aangemeld.

Woensdag vond de Kids Crew-selectiedag plaats waarbij 10 kleine bouwers verschillende opdrachten moesten uitvoeren onder begeleiding van de Master Model Bouwer Bart.
Na een spannende middag werden Evangeline, Jaimey, Milou en Robin samen met de andere Kids Crew-leden gehuldigd met een ware LEGO®-shower.
De Kids Crew gaat de komende tijd samen met de Master Model Builder aan de slag om andere kinderen te motiveren om creatief bezig te zijn met LEGO®. De kinderen maken een jaar lang onderdeel uit van de Kids Crew.
Voor meer informatie zie: legolanddiscoverycentre.nl
Opperste concentratie
Tijdens de selectiedag gingen de kinderen in twee bouwrondes aan de slag met het thema de zee, maakten zij hun eigen minifigure en kregen zij een uniek kijkje achter de schermen. Master Model Builder Bart: “Het was mooi om te zien hoe de kinderen allemaal heel geconcentreerd aan de slag gingen met hun opdracht. Als jurylid keek ik onder andere naar inzicht, creativiteit en doorzettingsvermogen. De LEGO®-creaties krijgen een plekje in onze workshopruimte. Zo kan iedereen de bouwwerken van de kinderen komen bewonderen. Het was een moeilijke keuze, maar ik ben erg blij dat ik Evangeline, Jaimey, Milou en Robin mag verwelkomen als lid van de Kids Crew. De winnaars mogen later hun eigen minifigure plaatsen in MINILAND. Hoe gaaf!”, aldus Bart.
Over LEGOLAND® Discovery Centre
LEGOLAND® Discovery Centre is een overdekte binnenattractie gebaseerd op het LEGO® steentje. Het concept is bedacht en ontworpen speciaal voor kinderen. De attractie biedt een unieke en speciale plek voor 2 tot 3 uur interactief vermaak voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. De nieuwe attractie heeft verschillende LEGO® speelzones, een creatief LEGO® bouw- en test gebied, een gethematiseerde LEGO® ‘attractierit’, een 4D-bioscoop en een MINILAND met Haagse highlights. Ook is er een special leslokaal aanwezig waar bezoekers een masterclass van een LEGO® Meester Model Bouwer kunnen volgen. De LEGOLAND® Discovery Centres zijn ontwikkeld door Merlin Entertainments. De vestiging op Scheveningen is de 27e wereldwijd. Ga voor meer informatie naar www.legolanddiscoverycentre.nl.
Please follow and like us:

2 reacties

  • Lauren Zwiers-Latuputty

    Faith Zwiers (11) uit Doetinchem is ook 1 van 5 Kids Crew Lid van Legoland. Zie 1e meisje van links op de foto 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.