Stadsnieuws

Grootste meerdaagse Kerstmarkt van Nederland gaat door

grootste meerdaagse Kerstmarkt
grootste meerdaagse Kerstmarkt op het Lange Voorhout gaat door!!!

Goed nieuws!
Terwijl de kerstmarkten in Dordrecht, Leiden en nu ook Maastricht geannuleerd zijn, gaat de grootste meerdaagse kerstmarkt in Den Haag wel door. Van donderdag 9 tot en met woensdag 22 december kun je op de Royal Christmas Fair ouderwets kerstshoppen en genieten van de ultieme kerstsfeer. Ook dit jaar is het Lange Voorhout het vertrouwde decor van deze sfeervolle kerstmarkt. Dit jaar is de zevende keer dat dit unieke evenement plaatsvindt in het centrum van hofstad Den Haag.

De Royal Christmas Fair is een van de eerste kerstmarkten die al in een vroeg stadium aankondigde door te gaan. De kerstmarkt is enorm ruim opgezet, waardoor bezoekers elkaar voldoende ruimte kunnen geven. Ondanks dat anderhalve meter afstand houden sinds 25 september niet meer verplicht is, blijft elkaar voldoende ruimte geven voor de Royal Christmas Fair een belangrijk aandachtspunt.

Vertrouwd decor in hartje Den Haag
De Royal Christmas Fair vindt ook tijdens deze 7e editie weer plaats op het Lange Voorhout. De prachtige laan midden in Den Haag, die koninklijke sferen ademt. Dit vertrouwde decor zal nooit vervelen en blijft met zijn koninklijke schoonheid de plek bij uitstek voor deze Royal Fair. Deze laan wordt nog een beetje mooier en sfeervoller door de meer dan 100 kersthuisjes, de duizenden lampjes als een heuse sterrenhemel tussen de bomen en het geluid van knisperend hout uit de vuurkorven.

Kerstshoppen zoals vanouds
Met meer dan 100 kersthuisjes, kan er straks weer 14 dagen lang geshopt worden zoals vanouds. De unieke kerstsfeer van deze Christmas Fair is ook dit jaar weer over het hele Lange Voorhout voelbaar. Natuurlijk wordt er een veilige markt gecreëerd voor iedereen, zodat iedereen zich volgens de richtlijnen die dan gelden prettig over de kerstmarkt kan verplaatsen. Naast de sfeervolle aankleding en de kersthuisjes komt uiteraard ook de enige echte kerstman een bezoekje brengen.

Praktische informatie
De Royal Christmas Fair is dagelijks geopend van 12.00 – 21.00 uur. Het evenement is goed bereikbaar per auto, fiets en OV en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), Hotel Des Indes (Denneweg) en aan het Tournooiveld.

www.royalchristmasfair.nl | I: /royalchristmasfairthehague | F: @royalchristmasfair

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.