Persoonlijk

Een paar leuke dingenWie mijn blog leest is het natuurlijk niet ontgaan; een droomwens is uitgekomen; op de zandmotor heb ik een prachtige mammoetkies gevonden.
Vreselijk vind ik het dat hij nog tot 15 februari in het water moet om te ontzilten; de weken kunnen me niet snel genoeg gaan wat dat betreft!
In het AD stond het artikel, waar ik hier over schreef.
Fotograaf Frank Jansen vertelde toen hij bij me thuis was al dat hij er ook één naar de gemeente Den Haag zou sturen voor het weekoverzicht Week in Foto’s; en ook daar werd deze foto geplaatst!
Leuk om te zien 🙂


Maar nog een leuk bericht.
Gisteren mailde de gemeente mij of een foto die ik had gemaakt gebruikt mocht worden voor het e-boek Gezonde Wijk in de Praktijk van het Ministerie van Binnenlandse Zaken/Wonen, Bouwen en Integratie.

Natuurlijk ben ik stiekem best trots als ik foto’s terug zie in diverse media (mits het gevraagd wordt en ik niet het idee heb broodroof te plegen).
Ik ben benieuwd wanneer deze wordt uitgegeven en hoe het boek eruit zal zien!


Ook leuk vind ik de plaatsing van deze foto (klik) van mij op de site van het Koninklijk Huis.
Maar zo zijn er meerdere publicaties waar ik blij mee ben; het geeft mij extra zelfvertrouwen en motivatie door te gaan met het leren omgaan met mijn camera als ik in staat ben (lichamelijk) op pad te gaan.
Waar ik wel boos om word is als een foto gepikt wordt, zoals BNR Nieuwsradio; hier een screenprint van een foto die zij meermalen hebben gebruikt en gewoon van mijn blog hebben gejat.
Het is natuurlijk een bevestiging dat je iets bruibaars maakt, maar ik heb een hekel aan plukken van Google.Please follow and like us:

Eén reactie

  • Hanny

    Geweldig leuk dat er regelmatig foto’s van je geplaatst worden. De fotopikkerij is reuze jammer. Fatsoenlijk vragen kennen sommigen blijkbaar niet.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.