Wijknieuws

Een heel geslaagd SinterklaasfeestOp woensdag 28 november had Wijkberaad Vrederust een Sinterklaasfeest georganiseerd voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar.
Het was jammer dat sommige kinderen zich te laat hadden aangemeld, want er moest op een gegeven moment nee worden verkocht. Van tevoren was duidelijk vermeld, dat kinderen een toegangskaartje bij zich moesten hebben: Sinterklaas moest natuurlijk wel weten, wie er zou komen!Het werd een heel gezellige middag in een mooi versierde zaal van H.V.P.-Zorg (voorheen Wijkcentrum Vrederust).
Eerst trad een poppenkastspeler op. Nadat hij een voorstelling had gegeven met een handpop, ging hij de poppenkast in en speelde een fantastisch Sinterklaasspel. Alle kinderen deden enthousiast mee en kregen een hoogrode kleur van de spanning.
Hierna was er even een korte pauze met limonade en wat lekkers. De kinderen mochten de stoel voor Sinterklaas versieren, wat groots werd aangepakt.
De Zwarte Pieten arriveerden, maar Sinterklaas was er nog steeds niet. Liedjes werden gezongen en eindelijk, daar kwam de Goedheiligman.
Hij nam diverse kinderen op schoot en maakte met veel kinderen een praatje. Natuurlijk ging iedereen die dat wilde met hem en de Pieten op de foto.
Rond half vier was de gezellige middag afgelopen. Vanzelfsprekend ging niemand zonder cadeautje naar huis; tenslotte waren alle kinderen ”zoet” geweest.

Alle foto’s kan je hier zien (klik).

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.