Muziek

Boulevard of Golden Music op Kijkduin gaat door!

Boulevard of Golden Music
Druk bezochte Boulevard of Golden Music

‘De situatie in Kijkduin is een ongekend drama voor horeca-ondernemers’ schrijft het AD.
En ja, zo is het ook, als ik naar Kijkduin toe ga, schrik ik wat een bouwput het er is, en dat nog wel midden in het seizoen.
Het strand is wel bereikbaar en ook de zaken, maar via een omweg. Parkeren is ook een drama, omdat een deel van de parkeerplaatsen niet meer toegankelijk zijn. Menig ruzie tussen automobilisten heb ik al gezien…..

De Boulevard of Golden Music heeft besloten hun prachtige evenement (dat ik al regelmatig zag) toch door te zetten.
Ook om de horeca ondernemers een steuntje in de rug te geven.

Boulevard of Golden Music
Foto: Charles Groeneveld

Martin Reitsma schrijft:
Die ondernemers hebben ons de afgelopen jaren ook gefaciliteerd om aan duizenden mensen veel muziekplezier en prachtige optredens te kunnen bieden. We zijn dan ook schatplichtig aan hen om nu opnieuw alles in te zetten voor een mooi evenement. (en dat is het ook! red.)

De situatie in Kijkduin, waar ondernemers als gevolg van werkzaamheden door zware tijden gaan, is volgens Groep de Mos een ongekend drama. Door de werkzaamheden blijven de klanten weg en twee restaurants hebben inmiddels de deuren al moeten sluiten. Reden voor de partij om aan de bel te trekken.

Boulevard of Golden Music
The Clarkes tijdens Boulevard of Golden Music

Maar wij gaan ervoor met de Boulevard of Golden Music op Kijkduin. Het programma is vorige week rond gekomen. Ook wij als organisatie hebben ons flink moeten aanpassen, maar het is gelukt, we hebben weer een prachtig programma weten samen te stellen met muzikanten die in vele topbands zaten.

Een greep / muzikanten die ooit een prominente rol hadden of nog hebben in roemrijke bands als Shocking Blue, Hans Vermeulen´s The Rest, Tee Set, The Clarks, The Incrowd, After Tea, Rob de Nijs band, Daddy´s Act, Hu and the Hilltops, Boom Boom Mancini, Jupiter, Billy the Kit, Renée, Rene and the Alligators, The Scarlets. Peter Koelewijn and his Rockets, Black Albino´s e.v.a.
Kortom klasse muzikanten die ondanks alle bouwperikelen er weer een mooi evenement van gaan maken op Kijkduin. Dit weekend maken we ons programma bekend op 10 zondagen vanaf juni tot en met september.

Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.