Diversen

BlueBlood opent vernieuwd terras aan Mauritskade

BlueBlood
General Manager Lewis McKenzie opent vernieuwd terras BlueBlood © Pascale van Reijn

Nikkei cuisineconcept nu ook buiten te ervaren 

BlueBlood heeft vandaag op feestelijke wijze haar terrasseizoen ingeluid. Vanaf nu kunnen gasten namelijk ook aan het water van de iconische Mauritskade genieten van gerechten uit de Japans-Peruaanse keuken. General Manager Lewis McKenzie, tevens finalist in de World Class Competition -’s werelds meest bekende cocktailcompetitie – sabreerde de champagne om de champagnetoren te vullen, waarmee het vernieuwde terras feestelijk werd geopend. Langsvarend publiek werd vanaf de waterkant getrakteerd op oesters, champagne en een eerste glimp van het vernieuwde terras dat plaats biedt aan 80 personen. Met de opening van het terras is de BlueBlood-ervaring nu compleet. BlueBlood is zeven dagen per week geopend van 11:00 tot 00:00 uur voor lunch, borrel en diner. Voor meer informatie zie: www.blueblood.nl

Zodra men het terras oploopt, valt direct de langwerpige witte verhoging op waar over de gehele lengte van het terras lange banken staan met luxe beigekleurige kussens. Aan het water zijn meerdere halfronde zitjes te vinden. Door de verschillende bistrosets tussen de olijfbomen en lavendelplanten waant men zich in een oase middenin de stad. Het terras heeft de hele dag zon en ligt aan de grachten van de Mauritskade. Hierdoor is het voor bootjes mogelijk om aan te meren om vervolgens te genieten van de Japans-Peruaanse keuken van BlueBlood.

Proosten op het terrasseizoen
“Met ruim 150 genodigden hebben we vandaag het terrasseizoen bij BlueBlood feestelijk geopend onder het genot van BlueBlood-bites en entertainment. Vanaf nu kunnen onze gasten ook op het terras nieuwe smaken uit Japan en Peru proberen. Uiteraard is het hier ook goed vertoeven voor een lekker drankje na het shoppen!”, aldus Lewis McKenzie, General Manager van BlueBlood.

 Lewis vervolgt: “In ons cocktail lab creëren wij onze eigen siropen voor in de cocktails. Op onze cocktailkaart staan dan ook de meest uiteenlopende cocktails die wij zelf hebben bedacht. Kom er dus zeker eentje drinken!”. Lewis McKenzie is tevens Global Opihr Gin Mixology Champion en finalist in de World Class Competition, ’s werelds meest bekende cocktailcompetitie.

Over BlueBlood
Met de komst van BlueBlood is het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in grote internationale steden als Dubai, Barcelona en Londen, naar de hofstad gehaald. Hierbij staan de combinatie en de avontuurlijke smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal, waarbij de signature dish kreeft is, maar ook de Tomahawk steak, verse sushi en veggies staan zijn op de menukaart te vinden. Alle gerechten worden op traditionele wijze en met lokale en seizoensgebonden ingrediënten bereid. De nieuwe hotspot aan de Zeestraat in Den Haag is een plek om elkaar te ontmoeten en samen te komen, waarbij het bruisende hart van BlueBlood een groot (cocktail)bareiland is die het restaurant en de ruimte voor evenementen met elkaar verbindt. Het terras gelegen aan de gracht van de Mauritskade biedt de mogelijkheid om aan te meren en vanaf het water het terras te betreden om van een hapje en drankje te genieten.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.