Diversen

Blikken zeewater om Nieuwjaar in te luiden

1 januari 12.00 uur: Nieuwjaarsduik uit Blik
Blikken zeewater
De doos met blikken zeewater én toebehoren van de Nieuwjaarsduik 2021

50.000 mensen ontvangen blikken zeewater om het Nieuwjaar in te luiden.

Nog meer mensen dan vorig jaar zullen dit weekend het nieuwe jaar beginnen door een blik met zeewater over zich heen te gooien: de Nieuwjaarsduik uit Blik.

De thuisduik wordt -net als vorig jaar- enthousiast én massaal opgepikt. De 50.000 blikken zeewater die Nieuwjaarsduik-organisator Unox vulde, waren in een paar dagen allemaal op.

De actie is dit jaar letterlijk wegens succes verlengd. De blikken zijn groter dan vorige keer, zodat de duik nét iets langer duurt, en er zijn er twee keer zoveel gemaakt. De Nieuwjaarsduik uit Blik is dus een fenomeen aan het worden.

Wie naast het blik greep, kan alsnog meedoen. Vul zelf een blik, emmer, gieter of pan met water en een beetje zout en giet dat ijskoud gekoeld over je heen! Desgewenst kun je op nieuwjaarsduik.nl je eigen wikkel downloaden en printen.

Natuurlijk missen we allemaal dat gevoel van ‘met z’n allen’ die duik nemen. Daarom roepen we alle Nieuwjaarsduik uit Blikkers op hun #unoxthuisduik via social media te delen, zodat we op 1 januari 12:00 uur tóch het gevoel ervaren van ‘samen’ het nieuwe jaar fris beginnen. En elkaar op die manier een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.