computer/internet,  Persoonlijk

Begin van de dag met een gouden randjeWat baalde ik vanmorgen van de wekker!
Heel slecht geslapen; was helaas op mijn zij gerold dus verging van de pijn in mijn schouder. Helaas had ik beloofd zoonlief die nooit zin heeft zijn wekkerradio in te stellen uit bed te halen.
Ach, ergens vind ik het wel leuk ook de kinderen nog even te zien ‘s morgens vroeg aangezien ze ouder worden dus veelvuldig hun eigen gang gaan.
Toen viel mijn oog op de ramen van de flats tegenover ons huis en die waren dieproze.
Snel mijn schoenen aangetrokken en naar De Gaarde gelopen; wat een pracht zonsopkomst!
Een begin van de dag met een gouden randje.


Vandaag en morgen (als ik dat ook nog nog red) mag ik naar de conferentie Freedom Online.
Hoe belangrijk is vrijheid van meningsuiting op het internet? Hoeveel mensen worden wereldwijd niet vervolgd wegens hun meningsuiting…. Ik ben heel benieuwd hoe deze conferentie verloopt en ben best nerveus want vanavond zal ik Hilary Clinton ontmoeten.
Dat wordt vanmiddag dus echt even slapen, want pers moet lang van tevoren aanwezig zijn om ‘in te checken’ en echt optimaal voel ik me nog niet. Maar dit is voor mij ‘once in a lifetime’.Please follow and like us:

2 reacties

 • L@dyLღ√Ƹ

  Wat ‘n prachtige foto, en ochtend, jammer dat ik ‘m niet gezien heb.

  Wat spannend Geertje vanavond naar de Conferentie. Ik hoop dat jouw schouder
  je ontziet, en dat je er volop van kan genieten. Lieve groeten,

  L@dyLღ√Ƹ

 • Hanny

  Als de dag zo prachtig begint, kan het niet anders dan dat hij fantastisch wordt. Neem je rust als het nog kan. En dan heel veel plezier met de ontmoeting!
  Op mijn zij rollen is ook mijn angst. Maar daar het ik me tegen gewapend. Ik heb mijn hoofdeinde wat omhoog (ook met kussens te doen), kussen in mijn knieholten en kussen onder mijn ‘zere’ arm. Tot nu toe heb ik nog keurig op mijn rug gelegen, terwijl ik voordien altijd op mijn zij lag.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.