Historie,  Natuur/milieu

Anne Frankboom herstelt zich mogelijk weer

Voor mij positief nieuws.
Nu ben ik geen oorlogsslachtoffer, maar wel ben ik met de Tweede Wereldoorlog opgegroeid, mede door de ervaringen van mijn moeder.
Vaker schreef ik hierover op mijn blog.

Op Nu.nl lees ik dat de Anne Frankboom zich mogelijk weer herstelt.
Uit de stronk die overbleef na de verwoestende storm groeien allemaal nieuwe loten. Of de loten het zover schoppen als de eerste Anne Frankboom, hangt onder meer af of ze bestand blijken te zijn tegen de zwam die de kastanje had aangetast.


Natuurlijk zijn er op diverse plaatsen stekken met succes geplant, ook in Den Haag, waar ik hier (klik) ook al over schreef, maar als de echte boom bij het Anne Frank huis weer zal uitgroeien tot een echte boom, is dat toch wel heel bijzonder nieuws.Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.