Mens/Maatschappij,  Politiek

Actie tegen geplande bezuinigingen welzijnswerk


Op 15 mei had de Sp een manifestatie tegen de welzijnsbezuinigingen georganiseerd, zoals ik hier al schreef.
Ook schreef ik, dat ik het jammer vond, dat de ook geplande manifestatie van Cissy van der Zijden niet tegelijkertijd kon worden gepland. Het bleek later, dat de SP niet wist dat ook zij bezig was en had deze dag al gereserveerd.

Het protest van Cissy zou oorsponkelijk op 20 mei plaatsvinden, maar morgenavond zal de raad een besluit nemen. Vreemd, want inspraak kon in eerste instantie volgens mij tot 22 mei!?!
In de raadsvergadering van 30 juni zou een besluit worden genomen; deze is kennelijk verplaatst naar morgenavond.
Wie dus zijn stem nog wil laten horen, kom morgen!


Een stukje uit het persbericht:
Om duidelijk te maken dat de mensen van Den Haag het niet meer pikken, zal er gedemonstreerd worden. Iedereen wordt verwacht in groene en gele kleding en met liefst zoveel mogelijk spandoeken en borden waarop het protest wordt verwoord. En vergeet niet om potten, pannen en andere geluidsmakers mee te nemen! Er wordt verzamelt om 10.30 uur op het Spuiplein ter hoogte van de dr. Anton Philipszaal. Na een welkomstwoord op de trappen van het Spuiplein trekt een delegatie naar het  Atrium om een petitie aan te bieden aan wethouder Karsten Klein. De andere demonstranten maken met veel lawaai hun ongenoegen kenbaar. Om circa 11.30 uur zal de actie worden beëindigd.

Ben jij ook boos? Kom dan naar de demonstratie en laat je stem horen. Overdonder de Gemeenteraad met de macht van het getal. Kom met velen, voordat het te laat is. Want in de avonduren zal het besluit vallen over de sluiting van 22 buurthuizen … en dat mag niet gebeuren!Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.