Boeken

Zondag 10 juni: gratis Kinderboekenparade

Kinderboekenparade
Kinderboekenparade

Dat wordt weer feest! Het Kinderboekenmuseum brengt op zondag 10 juni voor de zevende keer de Kinderboekenparade. Een gratis festival voor jong en oud met de vele interactieve voorstellingen, inspirerende workshops, meet & greets en literaire acts. Dit jaar zijn van de partij Hans & Monique Hagen, Paul van Loon, Kikker, Tosca Menten, Annet Schaap, Edward van de Vendel en vele anderen.


‘Gewoon zijn is zo gewoon,’ schrijft Paul van Loon. En dat vindt het Kinderboekenmuseum ook. Daarom staat de Kinderboekenparade 2018 helemaal in het teken van rare snuiters. Van verhalen die je blik verruimen en je leven verrijken. Verhalen die laten zien hoe bijzonder je bent, gewoon zoals iedereen. Tijdens het festival kan iedereen op een unieke en tot lezen inspirerende locatie van alles beleven en zelf doen. Van een muzikale vertelvoorstelling over Dummie de Mummie en eigengereide fashiontips van Niki Smit tot een tekenworkshop door Milja Praagman over het lammetje dat eigenlijk een varken is. Bijzonder onderdeel van de Kinderboekenparade is de opening van de Kinderboekenambassade. Uiteraard in aanwezigheid van de Kinderboekenambassadeurs Hans & Monique Hagen. De Kinderboekenparade: speciaal voor stoere boekenwurmen, dromerige doeners en alle anderen die van mooie verhalen houden!

Lees met andermans ogen

Het Kinderboekenmuseum sluit met de Kinderboekenparade 2018 op speelse wijze aan bij ‘Lees met andermans ogen’ van de Leescoalitie, een landelijke campagne over diversiteit en de verbindende kracht van verhalen.

 

Praktisch

De Kinderboekenparade opent feestelijk om 11 uur en duurt tot 17 uur. Het festival is gratis en wordt gehouden in en om het Kinderboekenmuseum, naast Den Haag Centraal. Om het feest compleet te maken kun je zondag 10 juni ook nog eens gratis een bezoekje brengen aan het Kinderboekenmuseum.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.