Koningshuis,  Persoonlijk,  Politiek,  Stadsnieuws

Yes we can! De NSS 2014

Barack Obama arriveert voor de Nucleaire Top
Barack Obama arriveert bij de Nucleaire Top

 
Gisteren en vandaag mocht ik aanwezig zijn bij de Nucleaire top, de NSS2014.
Wat een bijzondere dagen!!!
Een verslag van alle zaken die ik heb meegemaakt zal de komende dagen op mijn blog komen te staan, nu alleen even een foto van een voor mij bijzonder moment.
Obama te mogen ontmoeten! En dat maar liefst twee maal.

Koningin Máxima verlaat de NSS2014
Koningin Máxima verlaat de NSS2014

 

Oké, nog een foto: Koningin Máxima was ook vandaag weer aanwezig: bij vertrek kon ik haar op de foto nemen.

Voor mij is de NSS2014 een enorm succes geworden. Enorm blij ben ik met de foto’s en eigenlijk ook alles erom heen.
Dat juist in Den Haag de top heeft mogen plaatsvinden is voor mij ook erg bijzonder.
Veel mensen hoor je zeggen dat het belachelijk is vanwege de hoge kosten en de overlast. Aan de andere kant, het zal ook enorm veel opleveren. Nederland en ook de Hofstad is op de kaart gezet over heel de wereld. Het is allemaal goed verlopen: een betere reclame is er niet! De overlast is tijdelijk en eerlijk gezegd voor de meeste mensen erg beperkt.

Ook vind ik het persoonlijk belangrijk dat de risico’s rondom kernwapens onder de aandacht worden gebracht. Al zet ik er persoonlijk wel een aantekening bij: alle risico’s rondom nucleaire zaken zouden beter beheerd moeten worden.

Please follow and like us:

7 reacties

 • linda

  Bijzondere ervaring rijker 😀 Vond het heeeeel tof dat jij er bij mocht zijn! Het heeft je prachtige foto’s opgeleverd!!!!

  Ikzelf woon tegenover het omniversum en heb in principe maar 1 last gehad… Het hek dat op het stadhoudersplantsoen geplaatst werd op 3 en 4 maart. Daardoor kon ik niet meer over het stadhoudersplantsoen naar bv de Fred lopen maar moest ik via de jacob de graefflaan en de schimmelpennincklaan en het stadhouderslaan lopen om vervolgens naar de fred te gaan.

  Echter heeft het mij ook een voordeel opgeleverd. Normaal gesproken stap ik voor bus 21 richting vrederust in en uit bij halte Cornelis de Wittlaan. Maar omdat stadhoudersplantsoen afgesloten was heb ik gebruik gemaakt van 1 halte eerder ( vanuit vrederust gezien) namelijk de Valeriusstraat. De halte Valeriusstraat is qua tijd een stuk sneller aan te lopen als de halte Cornelis de Wittlaan.

 • Opa Water

  De slotverklaring was al klaar vóórdat de summit begon , overigens wat te doen met al het nucleare afval dat ten minste 40.000 jaar bewaard moet worden alvorens het geen gevaar meer oplevert voor het leven zoals wij dat nu ervaren….

 • Geertje

  Vandaar de laatste zin ook Opa Water 😉
  Dat de top er was, vind ik belangrijk.
  Maar het is gericht op sl;echts één factor.
  Op mijn blog komt straks meer: ook gericht op de andere zaken.
  Maar moet nog even bijtanken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.