Stadsnieuws

Dit weekend voorjaarsmarkt Weimarstraat

Het belooft eindelijk mooier weer te worden. Even erop uit in eigen stad?
Op zaterdag 28 april en zondag 29 april 2012 wordt er in de Weimarstraat een voorjaarsbraderie gehouden. De braderie over de gehele Weimarstraat van Valkenboslaan tot aan de Suezkade zal bestaan uit leuke kraampjes, eetstands en attracties voor de kinderen.


De braderie is bedoeld om met het hele gezin de Weimarstraat en omgeving te ontdekken. Veel winkeliers uit de straat zullen zich presenteren maar ook organisaties, verenigingen, instellingen en scholen etc uit de buurt van de Weimarstraat kunnen deelnemen aan de braderie. Zo ontstaat er een goede afspiegeling van wat er zich allemaal afspeelt, in en rond de Weimarstraat.

Naast de verschillende kramen op de braderie is er ook een Kidsfestival deze twee dagen. Op het Kidsfestival zijn activiteiten  speciaal voor de kinderen, zoals o.a. een springkussens, kleine kermisattracties, pony rijden en een vrijmarkt voor kinderen waar zij hun eigen spulletjes kunnen verkopen. Het Kidsfestival bevindt zich op de Weimarstraat tussen de Marconistraat en de Beeklaan.Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.