Muziek

Voorburg Bands en Haags Pop Podium presenteren avond in café De Paap

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting om de twee weken een concertavond in café De Paap. Elke keer treden twee talentvolle Haagse acts op. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Tijdens de Haags Pop Podium Avond op DINSDAG 14 APRIL wordt in cafe De Paap opgetreden door Shoo-Gar en door Bas Paardekooper & The Blew Crue. Deze avond wordt georganiseerd i.s.m. Voorburg Bands, een organsiatie die zich inzet voor de promotie van bands uit de Haagse buurgemeente.

 

Deze foto hoort bij dit persbericht

 

BAS PAARDEKOOPER & THE BLEW CRUE

Gitarist Bas Paardekooper is een natuurtalent. Op 11-jarige leeftijd raakte hij verknocht aan de muziek van Jimi Hendrix. Eenmaal onder de hoede van Living Blues gitarist Ted Oberg, wist Bas zijn blues-feel en techniek in razend tempo verder te ontwikkelen. Zijn ongekende talent bleef niet lang onopgemerkt en al snel werd hij uitgenodigd om mee te spelen in talloze formaties. Deze ervaringen hebben Bas Paardekooper doen uitgroeien tot een allround gitarist van een bijzondere klasse. Behalve Jimi Hendrix zijn Walter Trout en Stevie Ray Vaughan grote inspiratiebronnen. Zijn begeleidingsband The Blew Crue bestaat uit René Mijnten (bas), Roel van Leeuwen (drums) en Wouter Hoek (toetsen).

 

SHOO-GAR

Shoo-Gar is een nieuwe band die vorige maand hun debuutconcert gaf. De groep speelt een mengeling van blues en rock. De bandbezetting is als volgt: Samantha Suikerbuik (zang), Xander Kaaij (gitaar/toesten), Juriaan Steenks (bas) en Robin Alderliesten (drums).


Haags Pop Podium Avond  – Dinsdag 14 april – 21.00 uur.

Café De Paap is gevestigd aan de Papestraat 32 in Den Haag. Entree gratis.

 

Meer informatie:

 

Bas Paardekooper         www.baspaardekooper.com

Shoo-Gar                      //shoogar.hyves.nl

R.G. Ruijs Stichting       www.stichtingruijs.nl

Voorburg Bands            www.voorburgbands.nl

Haags Pop Podium       www.haagspoppodium.nl

De Paap                       www.depaap.nl

 

Please follow and like us:

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.