Persoonlijk,  Wijknieuws

Verdere perikelen rond groot onderhoudHet einde is in zicht met betrekking tot het groot onderhoud.
Maar dat betekent niet, dat alle ellende voorbij is.
Gisteren werd onaangekondigd een gat gegraven in het steegje dat naar ons huis leidt. Het grondwater was enorm hoog en spoot uit het gegraven gat.
Een pijpleiding werd erop gezet en met een pomp (die de hele dag en nacht heeft gelopen) werd het overtollig water afgevoerd. Maar erlangs met (brom) fietsen was een ellende! Met natuurlijk, dat we continu modder in huis liepen. Zuigen, vegen, dweilen; de hele dag door.


Vandaag verrassing nummer twee.
De wijkkrant moest af en dus ging ik naar het Wijkberaad. Toen ik terugkwam, kon ik mijn huis niet meer in. Het steegje was helemaal opengebroken. Via de tuin kon ik gelukig naar binnen, maar er zal maar niemand thuis zijn geweest.
Dat wordt vandaag dus alleen lopend naar buiten.

Zoals altijd was ik mijn handen als ik weg ben geweest.
Dus, zeep op mijn handen en de kraan open.
Het borrelde een beetje maar daar bleef het bij; weer geen water! Gelukkig was dit maar voor even, maar weer waren we niet gewaarschuwd.
Gelukkig hadden we nog schoonmaakdoekjes en waterflessen van de vorige keer.

Nu maar hopen dat het snel voorbij is, want zelfs een oudere postbode is zojuist gevallen door deze werkzaamheden. Tja, ook die moet bezorgd blijven. Ik hoop dat zijn letsel meevalt want zijn knie deed erg zeer…Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.