Mens/Maatschappij,  Sport/ontspanning

Vegro drie jaar hoofd- en naamsponsor van The Hague Disability Darts Invitational

Vegro

René Kamerbeek (m), Arie van der Rassel (r) en Hans Willink. Foto: Joyce Huis

Ook topdarter Arie van der Rassel wordt gesteund door Vegro

Op maandag 15 april werd een overeenkomst getekend tussen Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen en de Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten. Niet alleen verbindt de landelijke organisatie uit Lisse zich voor drie jaar als hoofd- en naamsponsor aan het Vegro The Hague Disability Darts Invitational – wat nu de naam is, maar ook de Haagse topparadarter Arie van der Rassel krijgt een nieuw sponsorcontract van Vegro.

Voor de verzamelde pers tekenden René Kamerbeek, algemeen directeur van Vegro, en Hans Willink, de voorzitter van de Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten en toernooidirecteur van het Vegro The Hague Disability Darts Invitational eerst hun overeenkomst, alvorens Willink ook een hieraan gekoppelde overeenkomst sloot met Van der Rassel.

Willink is zichtbaar opgetogen met deze overeenkomst en bracht dat ook in woorden tot uitdrukking: “Het is meer dan fantastisch, dat een grote partij als Vegro, die met ruim 60 vestigingen in heel Nederland al zowel steun verleent binnen onze doelgroep, nu ook deze bijzondere tak van gehandicaptensport ondersteunt. Het is voor ons een geruststellende gedachte, dat we ook in 2020, voor het allereerste EK Paradarts ooit, nu al een naam- en hoofdsponsor binnen hebben. We zijn dus buitengewoon gelukkig met hun inbreng. Niet alleen financieel, maar ook op andere wijzen doet Vegro zich gelden. Zo wordt bijvoorbeeld op kosten van Vegro één van de wc’s in de Lourdeskerk omgebouwd tot een mindervalidentoilet. Bovendien is een onderdeel van de overeenkomst, dat zij – via ons – Arie van der Rassel sponsoren. Arie is een ambassadeur van het paradarts en voor Vegro een mooi uithangbord.”

Arie van der Rassel: “Een droom komt uit! Dit is hét begin van een prachtige toekomst voor alle topparadarters.”

Ook Vegro directeur Kamerbeek is verheugd met deze overeenkomst: “Vroeger keek ik al veel naar darten en ik vind het fantastisch om dit evenement te ondersteunen, zodat ook paradarters hun kwaliteiten kunnen tonen. Vegro draagt hieraan graag bij zodat iedereen mee kan doen”.

Het Vegro The Hague Disability Darts Invitational is een internationaal invitatietoernooi voor gehandicapte topdarters, dat 17 februari 2018 voor het eerst werd gehouden op initiatief van én georganiseerd door de Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten. Dit jaar wordt op zaterdag 25 mei de tweede editie gehouden en wel in de Lourdeskerk te Scheveningen.
De editie van volgend jaar verandert eenmalig van naam en opzet. Het wordt het eerste Europese kampioenschap ooit voor gehandicapten: de Vegro European Championships Paradarts 2020, waarbij voor zowel landenteams als individuele spelers titels te winnen zijn.

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen heeft een landelijke dekking aan winkels, uitleenpunten, distributiecentra en een webwinkel voor de verkoop, uitleen en verhuur van hulpmiddelen. Vegro streeft ernaar om klanten zelf hun kwaliteit van leven te laten bepalen. Persoonlijke veerkracht staat hierbij centraal. Zij helpen mensen de regie over hun eigen gezondheid te behouden en hun leven zo comfortabel mogelijk te maken. Vegro werkt van uit de gedachtegang ‘positieve gezondheid’, waarbij de nadruk ligt op mogelijkheden en gelijkheid.

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.