Persoonlijk

Tweede hoogtepunt 10-jarig bestaan weblog

Tjeerd en Nicolette in Studio De Haagse Bluf

 

In deze blog een tweede hoogtepunt van het 10-jarig bloggen.
Dit maal over een leuke en spannende gebeurtenis, die het directe gevolg was van mijn weblog.
In november 2010 was ik een week lang Very Important Hagenaar in Studio De Haagse Bluf.
Toen was Den Haag FM namelijk nog gevestigd in De Haagse Bluf…..
Van daaruit op mijn oude werkplek: het belastingkantoor, en nu in hetzelfde gebouw als Omroep West.

Een belangrijke Hagenaar voelde en voel ik me niet, maar ik was wel heel vereerd!
Bijzonder was het om ook in de studio te mogen zitten en daar te zien hoe Tjeerd en Nicolette ( nu werkzaam voor Omroep West) druk bezig waren om via allerlei kanalen hun nieuws in elkaar te zetten; wat een snelheid en hectiek om tot actueel nieuws te komen! Een seconde rust was er nauwelijks.
Ook heel leuk, was dat ik in die tijd heel vaak op de radio te horen was, als ik langs een actualiteit kwam en live het nieuws mocht verslaan…. Journalistiek op een andere manier dan bloggen, maar leuk meegemaakt te hebben!

Please follow and like us:

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.