Stadsnieuws

Titus en Fien verwelkomen Sinterklaas!

Titus en Fien
Titus en Fien verwelkomen Sinterklaas!
Niemand minder dan Titus & Fien verwelkomen dit jaar de Sint in haven van Scheveningen! De Sint is vereerd dat hij wordt onthaald door dit doldwaze tovenaarsduo. Want dit zou zomaar eens één van de laatste keren kunnen zijn dat je hun ziet. Na hun winterrevue neemt dit komische duo na 15 jaar namelijk afscheid. Dubbel bijzonder dus dat ze op zaterdag 18 november om 10:45 uur op het podium staan om Sinterklaas te begroeten!
Trek je gekste, groene outfit aan en maak er samen met Titus & Fien een onvergetelijke intocht van.

Sinterklaas
Sinterklaas komt aan in de haven van Scheveningen.. Archieffoto.

Menig kind wordt nu toch al wel heel nerveus.
Ook mijn kleinzoon telt de dagen nu af. Het duurt geen twee weken meer voor de Pakjesboot in de haven van Scheveningen aanmeert.
Spannend!

Titus en Fien
Peter Boelhouwer

Peter Boelhouwer is blij dat de intocht weer doorgang kan hebben. Het blijft toch elk jaar weer een beetje spannend. Is er steun genoeg? Want al draait het op een grote groep vrijwilligers, toch is financiële of andere steun har nodig bij zo’n groots opgezet evenement.
Hij schreef me op mijn vraag (onder andere) waarom geen Ernst en Bobby maar nu Titus en Fien:
Michael van Hoorne is een jaar of 17 terug (Ik weet niet exact hoelang terug) gestart op het podium tijdens de Sint met zijn diverse typetjes zoals o.a. Karel de Kok. Hij is eigenaar van Van Hoorne Entertainent wat zojuist ook het management van Woezel en Pip heeft overgenomen van de familie Woesthoff (zanger Dinand van Kane). De cirkel is rond dat hij nu op het podium op Scheveningen gaat staan.
Mogelijk dat Ernst en Bobby volgend jaar weer komen.

Op Facebook was lang de vraag wie “vriend van Sint” wilde worden.
Want “Grote en kleine vrienden” van Sinterklaas zorgen er ieder jaar voor dat de Rijtoer, vanaf de Haven naar het Haagse centrum, er weer prachtig uitziet.
De organisatie is op zoek naar meer “vrienden van Sinterklaas”. Dit kan door middel van financiële steun maar ook door bijvoorbeeld het afnemen van een praalwagen met daarop het logo van uw organisatie of het uitdelen van giveaways.

Peter Boelhouwer schrijft optimistisch zoals hij altijd is: “alles gaat redelijk goed met de Sint. We moeten echt nog meer ondersteuning uit het bedrijfsleven krijgen om voor nu en komende jaren de intocht te laten blijven bestaan en te laten groeien. Dit blijft helaas een beetje achter. Maar we hebben weer een bonte stoet met lekkers van Mandarijntjes tot ook gluten vrij strooigoed. We gaan er weer voor!

Vaak mocht ik bij een intocht zijn en ja, het ziet er altijd spik en span uit.
Het is een groot feest!
Ik hoop ook dit jaar Sinterklaas weer te mogen begroeten!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.