Diversen

Star Wars Laser Adventure bij Pathé Scheveningen

Star WarsStar Wars: dé hit van nu. Ik moet eerlijk bekennen, dat ook ik enorm benieuwd ben naar deze film.
Een leuk nieuwtje voor alle fans.
Op dinsdag 29 december, van 15.00 tot 21.00 uur, staat de spectaculaire Star Wars bus bij Pathé Scheveningen. Fans van alle leeftijden kunnen er gratis terecht voor het interactieve Star Wars Laser Adventure en andere topattracties. Wie een ticket heeft voor de film Star Wars: The Force Awakens maakt bovendien kans op een reis naar de Jedi Training Academy.

De spectaculaire Star Wars bus, speciaal ontworpen en gebouwd door Production Pirates voor The Walt Disney Company Benelux, is een immense mobiele game-attractie. Door de achttien meter lang bus loopt een tunnel met laserstralen en filmbeelden van Star Wars: The Force Awakens. Doel bij het interactieve Star Wars Laser Adventure is zo snel mogelijk door dit doolhof te gaan en proberen het record te verbreken.

Ook voor jongere fans van Star Wars is de bus een onweerstaanbare attractie, want ze kunnen er binnen Star Wars Rebels kijken, Disney Infinity 3.0 spelen en een Lego Star Wars Ruimteschip bouwen. Alle bezoekers met een ticket voor Star Wars: The Force Awakens, die in Pathé Scheveningen dagelijks te zien is in 2D en 3D, maken bij een bezoekje aan de bus bovendien kans op een reis naar de Jedi Training Academy in Disneyland Parijs.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.