Stadsnieuws

ROYAL CHRISTMAS FAIR 2020 gaat door!

Royal Christmas Fair 2020
Royal Christmas Fair 2020 (archieffoto)

 

ROYAL CHRISTMAS FAIR 2020: SFEERVOL LICHT TIJDENS DE DONKERE DAGEN 

Van donderdag 10 t/m dinsdag 22 december vindt de Royal Christmas Fair 2020 plaats aan het prachtige Lange Voorhout. De zevende editie alweer! Maar liefst 13 dagen strijkt deze grootste meerdaagse kerstmarkt van Nederland neer midden in het historische centrum van de Hofstad. Een editie die anders gaat zijn dan eerdere edities, maar waarvan het beleven van de ultieme kerstsfeer absoluut behouden blijft. 

Ultieme kerstsfeer en -beleving
Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats, het Hofkwartier en het Noordeinde strijkt in december de Royal Christmas Fair weer neer. Met meer dan 100 kersthuisjes, een verlichte hemel in de vorm van 100.000 twinkelende LED-lichtjes in de bomen en de prachtige omgeving staat de kerstmarkt ook dit jaar garant voor een ultieme, haast on-Nederlandse, kerstsfeer.

Juist in deze tijd is de behoefte aan een sfeervol evenement als dit, groter dan ooit. De ruime opzet, het feit dat het gehele evenement buiten plaats vindt en de aanwezigheid van meerdere in- en uitgangen zorgen ervoor dat bezoekers ondanks de geldende maatregelen optimaal kunnen genieten.

Bijzondere aandacht voor minimaliseren gezondheidsrisico’s
Vanuit de organisatie is er als vanzelfsprekend bijzondere aandacht voor het minimaliseren van de gezondheidsrisico’s. Er wordt onder meer gekeken naar looproutes- en richtingen, tijdsloten voor een bezoek aan de markt en naar langere openingstijden voor een nog betere spreiding en doorloop van bezoekers. Dit doet de organisatie met maar één doel: op een zo veilig mogelijke manier, mensen toch die ultieme kerstsfeer laten beleven. De organisatie is ervan overtuigd dat dit op basis van de huidige geldende richtlijnen mogelijk is en is hierover in nauw contact met verschillende organisaties in de stad.

Heino Walbroek, mede-organisator: “We garanderen dat de ultieme kerstsfeer behouden blijft, dat de kerstmarkt daarnaast nog mooier gaat zijn dan voorgaande edities, maar bovenal dat we voldoen aan alle geldende richtlijnen. Dat is dit jaar onze belangrijkste opgave en die pakken we met beide handen en veel vertrouwen aan.”

Praktische informatie
De Royal Christmas Fair 2020 is dagelijks geopend van 12.00 – 21.00 uur. Het evenement is goed bereikbaar per auto, fiets en OV en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), Hotel Des Indes (Denneweg) en aan het Tournooiveld.

www.royalchristmasfair.nl | I: /royalchristmasfairthehague | F: @royalchristmasfair

Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.