Stadsnieuws

Politiehond Bumper bezoekt première Superpowerdogs

Politiehond Bumper
Iedereen mocht op de foto met politiehond Bumper. Natuurlijk wilde mijn kleindochter ook: buiten al!

Afgelopen woensdag was ik met mijn dochter en kleindochter uitgenodigd voor de première van de nieuwe film in het Omniversum “Superpowerdogs”.
Op het programma stond naast deze bijzondere film, ook een aantal demonstraties van de reddingshonden van de RHWW én van politiehond Bumper.

RHWW
Reddingshonden van de RHWW

Het was indrukwekkend te zien hoe goed de reddingshonden mensen wisten te lokaliseren ondanks alles afleiding van al die mensen die aanwezig waren.

Politiehond Bumper
Politiehond Bumper valt aan

Ook voor politiehond Bumper: hij zette onverstoorbaar zijn kaken in een man in een pak ondanks genoemde afleiding, maar ook ondanks de vele honden die aanwezig waren.

Halo
Broertjes en zusjes van de Nederlandse herdershond Halo

Inderdaad, er waren speciaal voor deze première maar liefst zo’n 50 herdershonden uitgenodigd. Geen gewone, maar broertjes en zusjes van Halo.
Halo (een Hollandse herder) is één van de hoofdrolspelers in de film Superpowerdogs.
Het is een IMAX film die gaat over zes reddingshonden of liever gezegd superhelden, en het traject die deze honden moeten volgen voordat ze ingezet kunnen worden. Maar ook de bijzondere band die deze honden hebben met hun baasjes.

Politiehond Bumper
Aaien van politiehond Bumper

Je volgt onder andere het verhaal van Halo. De zoektocht naar deze puppy en de opleiding. Zou ze deze met goed gevolg afronden?
Mijn kleindochter (zij is 5 jaar oud) heeft genoten en vond het jammer toen die was afgelopen: een echte familiefilm dus!
Maar ook vond zij al die honden tijdens de première geweldig.
En natuurlijk wilde ze dolgraag op de foto met politiehond Bumper en trainer Stephan: later wordt ook zij politieagent….

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.