Muziek

Perspresentatie Beatstad 2009

 

In een druk, warm, maar gezellig Cloos op het Plein in Den Haag vind gisteren de perspresentatie van het Beatstad plaats.

 

 

 

 

 

 

 

Veel media zoals Den Haag FM en medeblogger Interniek van Hagazine en bekende en minder bekende Hagenaars waren aanwezig, zoals Fred Zuiderwijk, Rob Andeweg, Gerard van den IJssel, Robert-Jan Rueb,  Ernst van den Berg en zelfs Bruno Bruins.

 

 

Pas vlak voor het begin van de presentatie verliet iedereen het terras; buiten was de temperatuur veel aangenamer!

 

Dit jaar, op 29 augustus, zal voor de vijfde keer het Haagse festival Beatstad plaatsvinden op het Malieveld in Den Haag.

De Britse band KEANE, Van Velzen, STEREO, Alain Clark, Rigby en Miss Montreal zullen dan optreden.

 

 

Wethouder Frits Huffnagel en Dennis Weening presenteerden het waarbij Dennis Weening nog een nieuwtje had; hij zal dit najaar het televisieprogramma So You Think You Can Dance gaan presenteren.

 

 

Zoals gebruikelijk werd een voorproefje gegeven van een band die gaat optreden op het Malieveld; dit keer trad Rigsby op. Deze Nederlandse groep bestaat sinds begin 2008 en kreeg vanaf het begin veel waardering van de muziekpers en radiostations.

 

Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop (die op zaterdag 16 mei start) gaat naar de organisatie Warchild, omdat vanaf september 2009 Den Haag in het teken staat van deze organisatie. Beatstad geeft dus de aftrap van het Warchild jaar!

Leuk detail: KEANE is Engels ambassadeur van War Child en presentator Dennis Weening is ambassadeur van Den Haag War Child stad.

Ook War Child ambassadeur Tim Akkerman was aanwezig bij deze presentatie.

 

Please follow and like us:

2 reacties

  • Leidse Glibber

    Sorry, even een plakkertje.
    Glibber is dit weekend echt alle uren bezig, maar had wel nog even tussen alles door een half uurtje tijd om mee te werken aan een filmpje wat nu op you tube staat.
    Nieuwsgierig??? Kijk maar even op mijn log.
    Vanaf zondagnacht heb ik gelukkig weer rust, prettig weekend.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.