Muziek,  Stadsnieuws

Persconferentie & Onthulling Walk of Fame RoyalBeachConcert ScheveningenGisteren was de onthulling in het Kurhaus te Scheveningen van alle sterren die zullen optreden tijdens het Royal Beach Concert in Scheveningen op 4 juni 2011.
Organisator Bob Reiche vertelde enorm trots te zijn dat maar liefst 3 wereldsterren van formaat zouden optreden; Golden Earring, Sir Elton John en Brian Adams.
Zangeres Do mag tijdens dit evenement de spits afbijten.
Speciaal voor deze gelegenheid was ook zij aanwezig bij de persconferentie en zong het lied ‘Heaven’.
Hierna onthulden Do, wethouder Marjolein de Jong en Bob Reiche de ‘Walk of Fame’ (eerste foto). Deze ‘Walk of Fame’ is een initiatief van het Royal Beach Concert. Drie tegels met de namen Rolling Stones (die op 8 augustus 1964 in Scheveningen optrad), Bon Jovi (die vorig jaar optrad tijdens het Royal Beach Concert) en de Golden Earring (die op 4 juni zal optreden) lagen voor het Kurhaus klaar.
In de zaal waar de persconferentie werd gegeven lagen ook twee tegels met de namen van Elton John en Brian Adams gegraveerd, die dit jaar zullen optreden. Ook deze zulen bij de andere tegels geplaatst worden.
Volgende week zullen nog 200 extra kaartjes voor het duurste vak, dat al praktisch is uitverkocht, worden uitgegeven; maar daar blijft het bij; het moet een moet uniek ‘vak’ blijven aldus Bob Reiche.
Overigens liet hij weten dat het plan voor een tweede festivaldag niet doorgaat. Hij besloot daartoe na overleg met de plaatselijke ondernemers.Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.