Uncategorized

* Parkpop

Wat een regen!
Jammer, want vandaag was Parkpop; het grootste gratis openluchtmuziefestival van Europa.
Zoals ik al schreef, wilde ik het dit jaar niet missen; Ilse de Lange vind ik zo’n geweldige zangeres!

Om half drie gingen we naar de tram, om eerst Normaal te kunnen zien. Mirjam ging met een paar vriendinnen en haar broer op pad, en de tweeling en wij gingen met ons vieren proberen een gunstig plekje te vinden.

Inderdaad waren er minder bezoekers waren dan voorgaande jaren, ongeveer 175.000 (eigenlijk nog een enorm aantal!), maar gezellig was het nog steeds. Veel mensen liepen in regenjassen, en heel veel liepen helaas met een paraplu. Daardoor kon je heel moeilijk de podia zien; al die grote schermen belemmerden het zicht.
De regen was op een gegeven moment zo erg, dat de tweeling al snel geen zin meer had. Mijn man is toen richting tram gegaan, en ik bleef achter. AL snel kreeg ik een sms-je van de kinderopvang, dat Mirjam daar op mij stond te wachten! Zij was haar vriendinnen en haar broer uit het oog verloren….
Samen met haar heb ik eerst naar NuClear Family gekeken.

Daarna liepen we naar Ilse de Lange, wat een concert gaf zij weer! Zij liet een aantal nummers van haar nieuwe CD horen en een aantal oudere. Ook het prachtige nummer van John Hiatt "Have a little faith in me". Ik heb genoten!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.