Wijknieuws

Panoramawagen gespot in VrederustGisteren, op de weg naar het Haags Zwingfestival kwam ik deze wagen tegen.
Snel er achteraan gereden (want wat reed hij snel!) en gepoogd er een foto van te maken en de link die aan de zijkant van de wagen stond te onthouden.
De wagen was van Cyclomedia; een bedrijf dat net als Google Streetview 360°-panorama-foto’s maakt van steden. Dit doet het bedrijf in opdracht van de centrale overheid, gemeenten & provincies, vastgoed, financiële instellingen en nuts en bouw bedriijven.
Ik vond het een beetje vreemd, omdat ik ook vorig jaar al een dergelijke wagen door de wijk had zien rijden.
Ik vraag me af, waarom deze wagen weer door Vrederust reed? Zeker omdat de wijk (door de geplande nieuwbouw en groot onderhoud) nog lang niet gereed is.

Please follow and like us:

6 reacties

 • Hanny

  Vreemd dat deze wagen voor de tweede keer bij jullie rijdt. Het wordt wel mode om alles in het straatbeeld te fotograferen. Als je niet oppast, sta je zo op internet.

 • klaproos

  nog even en de hele wereld staat erop:-)

  ik wilde je mailen maar kreeg het nét zo snel weer terug,

  ik heb het nummer:-) joechei sprak zij 🙂

  dank je wel voor je meezoeken geertje
  xxx

 • SirCumSized

  Even een beetje “paranoia” reactie maar deze wagen van Google verzamelen niet alleen foto’s hoor? Zie onder andere;
  //tweakers.net/nieuws/67331/google-verzamelde-privedata-via-streetview-autos.html

  Dus misschien moest Google een aantal acties opnieuw doen, of zoeken ze opnieuw SSID’s en MAC-adressen via onbeveiligde WiFi’s? Ben om deze reden ook twee jaar geleden weer gewoon overgestapt op een “draadje” i.p.v. WiFi-router. Ik vertrouw anderen niet maar Google ook soms niet. Better safe than sorry…

 • bouwbesluit

  Hoi!
  Ik was in de zoekmachine op zoek naar iets over bouwen. Toen kwam ik jou website tegen. Ik heb hier helaas niet gevonden naar waar ik op zoek was, maar moet zeggen dat je een erg leuke blogpost geschreven hebt.
  Ik zet je feed even op mijn startpagina!

  Succes nog!

 • vd

  Vandaag reed hij, tevens ook KEIHARD, in de wijk Wateringse Veld.
  Ik schrok me werkelijk een ongeluk, omdat ik aan het eind van een stoep woon zeg maar waar geen auto’s komen. En toch scheurde deze auto opeens voor mijn raam, stopte daar en scheurde weer achteruit.
  Hij stond gewoon stil voor mijn raam en ik keek recht in de camera, echt te bizar voor woorden! Ik vind dat niet kunnen hoor!!
  Daarbij vind ik dat ook deze auto zich gewoon aan de snelheden moet houden, zeker in een woonwijk. En waar geen auto’s mogen rijden, zoals bij ons op de STOEP, moet hij dat ook niet mogen!
  Ik was goed van slag daarna!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.