Wijknieuws

Dode en zwaargewonde in portiekwoning Melis Stokelaan
De politie trof gisteravond een overleden 65-jarige man aan in een woning aan de Melis Stokelaan.
Een 94-jarige vrouw die ook in de woning aanwezig was werd in zorgwekkende toestand (ze zou uitdrogingsverschijnselen hebben) naar het ziekenhuis vervoerd.Eerst was door de brandweer een koolmonoxidemeting gedaan, omdat er vermoeden was, dat er sprake was een vergiftiging. Hiervan was echter geen sprake.
In de portiekwoning werd sporenonderzoek verricht door de recherche om te onderzoeken of er een misdrijf in het spel is.

De woordvoerder van de politie sluit niet uit dat de bewoners al geruime tijd in de woning hebben gelegen voordat de buren om hulp vroegen.
De Melis Stokelaan werd tijdelijk richting centrum tussen de Betje Wolffstraat en de Aagje Dekenlaan voor al het verkeer afgesloten.

Update: De 65-jarige man bleek een natuurlijke dood te zijn gestorven. Wegens haar dementie kon de vrouw geen hulp inroepen. Wat ik me afvroeg toen ik daar was, was waarom zo lang was gewacht tot een ambulance voor deze vrouw werd opgeroepen (wel een uur later!). Zij leek op het eerste gezicht ook overleden te zijn. Op dit moment zou het redelijk met de vrouw te gaan.

Please follow and like us:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.