Stadsnieuws

Openluchttheater Zuiderpark en hoger beroep Joris Wijsmuller

Twee berichtjes die me opvielen vandaag:

 

Op Haags Pop Podium las ik het bericht dat het Openluchttheater Zuiderpark is overgenomen door Jeugdtheater Pierrot. Vreemd; nergens anders kan ik daar meer over terugvinden. Toen ik vanmiddag belde met iemand van dit jeugdtheater vertelde zij me, dat zij daar niets over mocht loslaten, maar dat ik teruggebeld zou worden (niet dus). Wanneer ik meer weet , zal ik dat hier melden.

Het lijkt me nogal wat consequenties hebben. Neem het Haags Zwingfestival en het Haags Poppodium; blijft dat gewoon doorgaan? En de gezellige (ooievaars)kinderfeesten, hoe staat het dan daarmee?

 

 Haags Zwing Festival
Eerste Haags Zwing Festival in 2004

 

Joris Wijsmuller, lijsttrekker van de Haagse Stadspartij, is gelukkig in hoger beroep vrijgesproken van “verzet bij arrestatie” twee jaar geleden bij een actie van het Haags Milieucentrum (zie ook hier).

Bij de politierechter werd hij op 30 augustus 2006 schuldig bevonden.

Echter, ook het gerechtshof vond dat de politie buiten zijn boekje was gegaan bij deze aktie.

 

Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.