Sport/ontspanning,  Wijknieuws

Openingsfeest Speelparadijs Zuiderpark

Alle foto’s: Richard Mulder
Hier schreef ik al over de heropening van Bowlingbaan Zuiderpark.
Vrijdag 12 februari was een heel speciale dag voor dit recreatiecentrum; de feestelijke heropening van Bowling- en Recreatiecentrum Zuiderpark.
De Bowlingbaan is heeft nu ook een groot indoor-speelparadijs voor kinderen, met glijbanen, ballenbak, klimwand, game-room, verkeersplein, trampolines en een speelgedeelte voor de kleintjes.

Maar niet alleen de kinderen kunnen zich vermaken, ook de ouders hoeven zich niet te vervelen (al lijken ze zich op de foto goed te vermaken ;-)).
Speciaal voor hen is er nu een zonnestudio, internet plekken, leeshoek, rookruimte binnen, zodat zodat ook zij bezig kunnen zijn terwijl de kinderen zich kunnen vermaken.

Het is ideaal geschikt voor een leuk dagje uit met kinderen en/of kleinkinderen, ouders, begeleiders, opa’s en oma’s, kinderfeesten, schoolreizen, bedrijfsfeesten en andere aangelegenheden.
Het speelparadijs is open vanaf zaterdag 13 februari 2010 op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Voor schoolreizen en grote groepen zijn andere dagen altijd bespreekbaar.

Please follow and like us:

2 reacties

  • lisa

    Ik kom er wekelijks langs onderweg naar het zwembad maar heb geen info hier ver gezien? Wel leuk dat er nu ook zo’n speelhal dichtbij is.

  • Judith

    Ik ben afgelopen zondag met twee kinderen van vijf naar het indoor speelparadijs in het zuiderpark geweest, het was super! Heel schoon en overzichtelijk. Echt een aanrader!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.