Wijknieuws

Open huis nieuwe locatie wijkkantoor StaedionStaedion vindt het belangrijk zichtbaar in de wijk te zijn. Om deze reden heeft Peter van Riet, wijkmedewerker van de De Dreven een nieuw onderkomen in gebruik genomen.
Had de wijkmedewerker eerst zijn kantoor in het souterrain aan de De Dreef 114 nu is zijn nieuwe kantoor het voormalig winkelpand aan de De Dreef 60.
Vandaag was er een open huis waar onder het genot van een drankje en nootje nader kennis kon worden gemaakt met de huismeester en zijn nieuwe locatie.
Op de foto boven zie je hem (links) met John Dingjan (medewerker Sociaal Beheer Herstructurering bij woningcorporatie Staedion).
Heel veel nieuws. Heel veel (nog) niet gepubliceerd. Weinig zin achter de pc te zitten en chronisch tijdgebrek. Veel praten met kinderen, veel onderweg. Dus een en ander wordt niet meer chronologisch geplaatst.

Om samen met de bewoners actief in de wijk te zijn heeft Staedion de bewoners gevraagd met ideeën te komen die een meerwaarde voor de wijk kunnen zijn. Zoals “vindt u het als bewoner bijvoorbeeld leuk als er een huiskamer komt waar een kopje koffie of kopje thee gedronken wordt? Of wilt u als bewoners een informatie middag of ochtend organiseren? Kunt u misschien een dag in het jaar vrijwilligers werk doen?” Op deze dag konden de mensen dit laten weten zodat Staedion kan kijken of het idee te realiseren is.Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.