Kunst/Cultuur

Museumnacht Den Haag 2022

Museumnacht Den Haag 2022
Ook tijdens Museumnacht Den Haag 2022 muziek
Foto bij persbericht

Een laat bericht, maar te belangrijk te laten liggen: de Museumnacht Den Haag 2022 staat weer voor de deur!
Een paar edities heb ik mogen meemaken en ik heb me verwonder over de veelzijdigheid en verrassende elementen elke keer. Zoals hier (klik) in 2016.
Ik kan het iedereen dan ook echt aanraden dit eens te doen! En ben je al eens geweest ben ik ervan overtuigd dat je weer gaat, toch?


Dan hieronder het persbericht: het wiel hoef ik niet nog een keer uit te vinden.

Museumnacht Den Haag 2022
Foto: Jorn Baars ©

De nieuwste editie van het fènste avondsje kuns en kultuâh staat zaterdag 8 oktober 2022 op de agenda. De 35 deelnemende musea en culturele instellingen beloven je weer een avond vol unieke activiteiten. Tussen 20:00 en 01:00 zetten zij de deuren wagenwijd open en ontdek jij met één ticket de magie van de nacht.

Laat je verrassen door een bijzonder programma, speciaal samengesteld voor Museumnacht Den Haag. Transformeer in een Balenciaga-model, verdwaal op de Pasar Malam (avondmarkt), knoop rollerskates om je voeten in het stadhuis, kom gieren bij cabaretier Sjaak Bral, luister naar urban poetry of volg een rondleiding langs de bijzondere exposities van onze deelnemers. Tijdens Museumnacht Den Haag beleef je de kunst en cultuur van onze geliefde stad op een manier als nooit tevoren. Vergeet natuurlijk ook niet de deelnemers in Voorburg te bezoeken.

Tickets zijn nu via de Museumnacht Den Haag website te koop. Meer informatie over tickets, deelnemers en programma’s vind je hier: www.museumnachtdenhaag.nl (klik).

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.