Persoonlijk

Laptop perikelen

 

 

Een paar dagen heb ik niets kunnen doen op mijn laptop; gelukkig had ik al een paar logjes geplaatst in “schedule” zodat het leek of ik er “was”.

Maar niets was minder waar.

Eerst lag hij twee dagen bij de pc reparateur, die hem helemaal heeft schoongemaakt; met een stel rondvliegende vogels in huis geen overboodige luxe!

Ik dacht dat het probleem was opgelost. Hij werkte stukken geruislozer.

Helaas, na een uur kreeg hij dezelfde kuren; het scherm zat vast en bleef vastzitten.

Heel snel tussen het vastlopen door bestanden gesaved en hem uitgezet.

Ik twijfelde; zou het aan de hard- of de software liggen?

Mijn gevoel zei dat het aan de software lag, omdat hij toch al niet echt lekker “liep”.

Mijn zoon was zo lief de hele pc opnieuw te installeren en zo werk ik nu dus achter een toaal vernieuwde installatie, op een pc die nog aardig leeg is.

Heerlijk!

Sinds gisteren heb ik het probleem niet meer gehad; dus ik duim maar dat dit het euvel was; anders zal ik alle papieren moeten opzoeken voor de garantie (als ik die nog heb).

Weer zal ik aan nieuwe software moeten wennen, omdat niet alles meer compatible is in Windows 7 ten opzichte van Vista (al vind ik dit wel een heel erg lekker programma!).

Maar goed, heb al gewerkt in DOS (met een Kaypro; kent iemand die nog?) en alle Window versies heb ik al “versleten” dus dit zal ook wel weer wennen.

 

 

Please follow and like us:

2 reacties

  • hanscke

    Ik weet niet wat er in het digitale verkeer mis is, maar ook hier kamp ik regelmatig met storingen. Dan kan ik hier niet terecht en dan daar weer niet…. Het maakt mij altijd een beetje kregel.

  • Monique

    Had je geen virus? Bij mij liep het scherm ook vast, of ik kreeg allemaal schermen over elkaar heen in een rap tempo. Zowel op de laptop als op de pc. Gisteravond hebben we op beiden windows erop nieuw opgezet, alles van te voren leeggehaald en nu werk ik ook op een schone pc. Lekker hoor, het is snel en geen troep meer op de schijf.

    Fijn dat je gewoon door kan gaan Geertje….

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.