Diversen

Kreesiebal 2010

40e maal groots carnavalsfeest in Den Haag

Voor alweer de 40e maal zal het steeds terugkerende Kreesiebal van de enige Haagse carnavalsvereniging ‘De Ooie Pieren” plaatsvinden. Het grootste carnavalsfeest in de regio Haaglanden ten behoeve van de medemens met een verstandelijke en lichamelijke beperking.

Al 40 jaar zorgen de leden van de Haagse Stadskarnavalsvereniging er voor dat de gasten een onvergetelijke middag beleven vol muziek, polonaises en een hoop lol. Carnaval dus!

In de afgelopen veertig jaar is het feest alleen maar verder uitgegroeid van een klein zaaltje in het Zuiderpark naar een grootse feestburcht in sporthal Overbosch aan de Vlaskamp in Den Haag.

 

Ook dit jaar zullen de John Leo Showband uit België en Boerenkapel De Zwiebels uit Den Haag garant staan voor muziek van de bovenste plank. Evenals de ballonartiest Rolando, die van elke ballon een waar kunststuk weet te maken. En dit alles onder leiding van Zijne Dorstlustigheid Prins Hans der Ooie Pieren met zijn Raad van Elf.

’s Middags is de sporthal het feestdomein voor de gehandicapten en ’s avonds zal de zaal gevuld zijn met collega-carnavalsverenigingen uit o.a. Delft, Amsterdam, Amersfoort, etc. en natuurlijk iedereen die zin heeft in een gezellig (carnavals)feest.

Om carnaval te vieren hoef je helemaal niet naar het zuiden, ook hier in de “Kreesidentie” kunnen we er wat van! Dit feest mag je gewoonweg niet missen.

Kaarten voor zowel de middag als voor de avond zijn nog aan te vragen bij het secretariaat per mail: info@deooiepieren of telefonisch op nummer 070-3211942

Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.