Gezondheid

Kort geding tegen Min.v.VWS wegens achterhouden informatie Mexicaanse Griep-Vaccin

Griep, wie kent het niet?

Vervelend; heel vervelend zelfs soms. Voor sommige groepen zelfs erg gevaarlijk.

Op dit moment is in Nederland de ‘Mexicaanse griep”, waardoor een aantal mensen, net als bij een “gewone” griep aan overlijden.

Mooi vond ik de uitspraken van bioloog Midas Dekkers gisteren in Pauw en Witteman; klik hier voor “uitzendig gemist” op ongeveer 39 – 40 minuten.

 

Minister Klink heeft zoals bekend een vaccin ingekocht om de griep te kunnen beperken voor de risicogroepen.

Mooi zou je zeggen; zeker voor de risicogroepen. Iemand met COPD of een zeer verlaagde weerstand heeft inderdaad een verhoogd risico om aan deze griep te overlijden.

Maar, ja wanneer is er geen maar!

 

Moet je (zeer) jonge kinderen inenten? Moet je zwangere vrouwen inenten?

Mijn mening is nee.

En zeker met reden.

 

Wat blijkt; in dit vaccin zit een verboden bestrijdingsmiddel: “thiomersal” terwijl er van het ingredient Thiomersal/Thimerosal (Kwik) bekend is dat het, buiten dat het kankerverwekkend is, voor Autisme zorgt bij vooral kinderen. Het ingredient Squaleen veroorzaakt misschien allerlei geboorte defecten en het ‘Golfoorlog Syndroom’. Tijdens de Golfoorlog werd dit toegevoegd in de vaccins tegen Antrax. De dosis in het Mexicaanse griep vaccin is echter zo’n miljoen keer hoger! Lees ook onder andere hier

Wie niet gelooft dat deze middelen erin zitten, lees de bijsluiter van het vaccin maar eens in deze PDF op pagina 11.

 

Dr. Jannes Koetsier (Arts en pannel-lid van het TV-programma ‘Medische Missers’), heeft nu samen met de Stichting StralingsArm Nederland een kort geding aangespannen tegen het Ministerie van VWS wegens het achterhouden van informatie over de onveiligheid van het Mexicaanse Griep-Vaccin. Vrijdag aanstaande is de uitspraak.

Zie hieronder de PDF en een aantal schokkende quotes hieruit gekopieerd en geplakt uit het Verdiepingsonderzoek naar de wettelijke eisen en regels rondom het vaccineren van de werknemers binnen Philips Medical Systems Nederland B.V. met de nieuwe influenza A (H1N1) met daarin het in Nederland niet toegelaten bestrijdingsmiddel “thiomersal” dat ook in cosmetische producten (dagcrèmes, make-up, nagellak, parfums, lipstick, oogwater, haarvetten e.d.) wordt toegepast!

Klik hier voor de volledige PDF.

 

Hiermee is uit onderzoek in opdracht van minister J.M. Cramer van VROM komen vast te staan dat de biocide “Thiomersal” al vanaf 31-12-2006 in Nederland geen toegelaten bestrijdingsmiddel is.

 

Het is juist dat de vaccins die in Nederland gebruikt worden voor de jaarlijkse influenzacampagne sinds 2004 geen Thiomersal meer bevatten. De reden om Thiomersal uit vaccins te weren is niet geweest bijwerkingen te voorkomen, maar om het lichaam niet onnodig met kwik te belasten. Ook de in Nederland voor het Rijksvaccinatieprogramma gebruikte vaccin bevatten geen Thiomersal.

 

Grappig maar diep ernstig is de wetenschap dat in Nederland de biocide “Thiomersal” ingevolge de Bestrijdingsmiddelenwet niet is toegelaten. Voor feitelijk bewijs zie het voorblad en blz. 38 en 39 uit betreffend rapport d.d. 8 november 2007 met als referentie: 9S4280.01/R0004/Nijm (zie productie 7). Dit betekent dat betreffend influenzavaccin A (H1N1) nooit via de grenzen Nederland had binnen mogen komen en nu het in Nederland is niet meer over de grens naar het buitenland mag.

Het zal dan ook in Nederland als hoog problematisch gevaarlijk afval eeuwig moeten worden opgeslagen of tegen zeer hoge kosten verantwoord moeten worden verwerkt. De arbeidsinspectie, samen met politie en justitie zijn wettelijk verplicht om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk gebeurd.

 

Deze wettelijk verboden biocide “Thiomersal” betreft een chemisch verontreinigde kwikverbinding. De andere chemische stoffen die aan deze kwikverbinding verbonden zijn, zijn naar verwachting nog gevaarlijker dan kwik. Dat is dan ook de reden dat aan “Thiomersal” niet een wettelijk voorgeschreven CAS-nummer, UN-nummer of EINECS-nummer is toegekend. De niet toegelaten biocide “Thiomersal” betreft daarom een gevaarlijk afvalproduct dat met grote winsten is gedumpt op en in werknemers van Philips.

 

Preventie: blootstelling van (zwanger)vrouwen voorkomen!

Dit betekent dat Philips Medical Systems Nederland B.V., onder leiding van directeur R. Fonville, vanaf 8 november 2007 op grond van zijn eigen lastgeving de verplichting had moeten opleggen dat al zijn (vrouwelijke) werknemers die “Thiomersal” houdende dagcrèmes, make-up, nagellak, parfums, lipstick, oogwater en haarvetten gebruiken voorafgaande aan het gebruik een PAGO-onderzoek hadden moeten ondergaan bij Philips bedrijfsarts H. Mol (van Achme-Vitale) om daarmee een nulmeting te doen op het aanwezige kankerwekkende kwik in het lichaam. De kankerverwekkende stof kwik (zie productie 30) staat onder op de Europese (dus ook Nederlandse) lijst van beroepsziekten (zie productie 31), wat betekent dat u als verantwoordelijk directeur van PMSN-Best nu wettelijk verplicht bent om al uw werknemers binnen PMSN-Best die “Thiomersal” cosmetica hebben gebruikt via Philips bedrijfsarts H. Mol (van Achmea-Vitale) te laten aanmelden bij het Nederlands Centrum van Beroepsziekten.

Mochten deze werknemers binnen 30 jaar na de eerste blootstelling hiervan ziek worden of kanker krijgen, dan kunnen zij al die schade op PMSN-Best verhalen. PMSN-Best kan die schade vervolgens weer verhalen op verantwoordelijk minister J.M. Cramer van Volkshuisvestiging, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. Verantwoordelijk milieuminister J.M. Cramer heeft dit namelijk opzettelijk maar liefst twee jaar lang voor alle Nederlandse bedrijven, waaronder PMSN-Best, verzwegen. Daarmee is opzet onmiskenbaar bewezen. Dit betekent dat op grond van BMW020104 tegen milieuminister J.M. Cramer onmiddellijk proces-verbaal zal moeten worden opgemaakt van een gepleegd misdrijf.

 

Update 30 oktober

 

Op het kanaal “Politiek 24” hoorde ik een vraag aan Wouter Bos van een journalist over het risicovan het vaccin tegen de griepprik omdat er doden in Zweden waren gevallen die gerelateerd waren aan het vaccin.

Wouter Bos antwoorde dat hij rustig de griepprik nam (ja, daar zit het middel Thimerosal niet in!).

Op de vraag of hij de vaccinatie zou nemen tegen de Mexicaanse griep zei hij dat deze er nog niet was. Wanneer die zou komen wist hij nog niet of hij deze zou nemen, maar dat hij het volste vertrouwen had in minister Klink.

Wel heel typisch dat hij daar nog geen antwoord op kon geven! Ik zou zeggen, dat je al een stellingname in zou hebben genomen als minister….

Please follow and like us:

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.