Kunst/Cultuur,  Muziek

Kinderconcert ‘ Het sprookje van Peer Gynt ’

Peer Gynt
Kinderconcert ‘ Het sprookje van Peer Gynt ’

Het is al even geleden dat ik mijn laatste blog publiceerde.
Een hele mooie reden. Het heeft met kinderen te maken 🙂
Dit persbericht gaat hier ook over, of liever gezegd het is bestemd voor kinderen. Een waanzinnig avontuur van Peer Gynt.
Klassieke muziek van Grieg voor kinderen in het Zuiderstrandtheater.
Lees maar verder!

Kinderconcert Het sprookje van Peer Gynt op 22 april bij het Residentie Orkest

Een Grote Toeters & Bellen Show bij het Residentie Orkest betekent een gezellige ochtend voor kleine én grote kinderen, waar ze ervaren hoe leuk klassieke muziek kan zijn. Stilzitten en luisteren? Af en toe, maar verder is er vooral veel contact tussen de orkestleden en de jonge bezoekers. Na afloop mogen de kinderen bovendien instrumenten uitproberen met de musici.

Zondag 22 april, 11.00 uur staat in het Haagse Zuiderstrandtheater Het sprookje van Peer Gynt op het programma. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De eigenwijze Peer doet alles wat niet mag en beleeft daarom de gekste avonturen. Laat je betoveren door de bijzondere beelden, het spannende verhaal, verteld door Lotte van Dijk, en de prachtige muziek van Grieg, gespeeld door het Residentie Orkest o.l.v. Ivan Meylemans.

Het Residentie Orkest bewijst dat symfonische muziek ook in de 21ste eeuw voor een groot en breed publiek van betekenis kan zijn. Het orkest wil zo veel mogelijk mensen in contact brengen met bijzondere muziek en hen laten genieten, verrassen en inspireren. Het Residentie Orkest behoort tot de grote, gerenommeerde symfonieorkesten van Nederland, is gevestigd in Den Haag en is ook regelmatig te horen op andere grote podia in binnen- en buitenland.

Residentie Orkest website, Facebook, Twitter, YouTube

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.