Muziek

Kim Wilde tijdens de Vostertfeesten in Belgie


Op vrijdag 17 augustus trad Kim Wilde met haar band op tijdens de Vostert Feesten in Bree (België).
En ja, ik ben er geweest!


Sta om half zes klaar, zei een lieve vriend van ons, dan pik ik je op om naar de Vostertfeesten in Bree te gaan.
Een lange rit, maar gelukkig had de auto een airco; in dit warme weer toch wel heel prettig!
Prachtige landschappen, met aan de grens van Belgie veel luchtballonnen. mooi zoals ze langzaam wegdreven….


Toen we aankwamen na een aantal maal in een file te hebben gestaan speelde Fisher-Z. Persoonlijk vond ik het beter klinken dan hun optreden tijdens het Bevrijdingsfestival. Maar er was in de tent ook wel erg veel sfeer. Helaas ook erg druk, waardoor we behoorlijk achteraan stonden.


Tijdens het concert erna zijn we de veel te warme tent uitgegaan en hebben op het optreden van Kim Wilde gewacht. Eigenlijk wilde ik haar het liefst zien…..

Tijdens Parkpop een aantal jaar terug had ik haar gemist en was reuze benieuwd hoe zij klonk. Ik was als tiener fan van haar, maar feit is feit; muziek verandert, stemmen verouderen en ook mijn smaak is best aan verandering onderhevig. Wat ik vroeger geweldig vond vind ik nu soms bar slecht.


Nu, zij stelde mij totaal niet teleur!
Haar stem is over het algemeen nog geweldig. Nog steeds heeft zij veel kracht en overtuiging en speelt geweldig in op het publiek. Hier en daar heeft zij niet meer het bereik van vroeger, maar haar sublieme band vangt het dan geweldig op. Ook de onderlicht communicatie is grandioos. Die bassist; wat heb ik van zijn performance genoten.
Haar nicht was background zangeres; een heel knappe meid, met een schitterende stem.


Helaas mocht je alleen tijdens de eerste twee nummers foto’s maken. Gelukkig stonden we nu wel meer naar voren, al zijn mannen natuurlijk altijd wel groter dan ik. Met een ongepakte camera heb ik heerlijk staan genieten van nummers als ”anytime, anyplace, anywhere” en ”Kids in America” en natuurlijk ook af en toe heerlijk gedanst.
Om 4 uur ‘s nachts lag ik in mijn bed; vandaag was dus weer een heerlijk bijkom dagje waarbij de muziek niet uit mijn hoofd verdween; heerlijk nagenieten.
Bedankt Rob!!!!

Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.