Mens/Maatschappij,  Politiek,  Stadsnieuws

Internationale Conferentie over Afghanistan

 

Zoals Leidse Glibber al schreef, het wordt een drukke dag morgen in Den Haag!

Wie hier niet echt heen moet, raad ik aan Den Haag te mijden. Lange files; zeker in de spits, worden verwacht op de snelwegen en in de stad zullen veel wegen worden afgezet.

Beter is te kiezen voor het openbaar vervoer.

Den Haag maakt zich op voor de Internationale Conferentie over Afghanistan in het Wold Forum.

Langs de hoofdwegen zijn allemaal vlaggen neergezet met het nieuwe logo van de stad; ik neem aan dat het met deze conferentie te maken heeft.

 

Tja, wat ik ervan moet zeggen?

Het zet Den Haag zeker op de kaart.

Maar het vraagt wel heel veel van een stad; niet alleen financieel (en dat in deze tijden).

Buiten de (door mij zacht gestelde) vraag, is het nodig.

Onderstaande foto is van Richard Mulder, tijdens het vliegeren voor Afghanistan afgelopen zaterdag op Scheveningen.

Meer foto’s van dit evenement hier (klik). 

 

 

 

 

UPDATE

Den Haag FM, de lokale omroep van Den Haag, doet komende dinsdag 31 maart uitgebreid verslag van de Afghanistan-top in het World Forum Convention Center.

 

De gehele dag door zijn er bijdragen van verslaggevers ter plekke en de meest actuele, rechtstreekse verkeersinformatie in samenwerking met de Verkeersinformatie Dienst. Reporter Nico Mourits praat luisteraars vanuit het World Forum de hele dag bij terwijl fotograaf Richard Mulder een exclusief beeldverslag maakt.

Het nieuws wordt tevens via Den Haag TV en www.denhaagfm.com verspreid.

Op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur komen alle Den Haag FM programma’s live uit de ‘etalagestudio’ in winkelgebied Haagsche Bluf in het centrum van Den Haag. Voorbijgangers kunnen daar ook ‘radio kijken’. Het station is ook 24 uur per dag live via internet te beluisteren: www.denhaagfm.com.


Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag Totaal en Den Haag FM 95.9 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

Please follow and like us:

6 reacties

 • Marcello

  Ik zag de vlaggen al staan op het Erasmusplein en op de hoek van de Erasmusweg/Dedemsvaartweg. Vroeg me al af waar ze voor waren…

 • Barry

  Ooooooooh daarvoor zijn die vlaggen, mijn god er komen een paar van die gekke en in eens moeten er vlaggen enzo worden opgehangen. Echt overdreven gedoe, laat ze dat lekker in Afganistan zelf doen.

 • kk

  Overal zie je die vlaggen, zelfs in onze buurt! Zou leuk zijn als ze blijven maar ik vrees dat ze dadelijk gewoon weer weg zijn. Morgen zien of ik naar mijn werk op tijd kan komen ik denk het wel maar zeker weten doe je het nooit. Zag al wel de hele dag motors rijden heen en weer.

 • Actiefront! / Rokersdag.nl / De Vrijheid

  Gefeliciteerd met je nieuwe blog. Ziet er goed uit!!! 😎

  Deze bla-bla over Afghanistan kost Den Haag (en de rest van NL) natuurlijk weer heel wat. En ik blijf me afvragen of we überhaupt iets wijzer worden van deze conferentie.
  Ook veel vlagvertoon hier in Amersfoort. maar dat heeft slechts te maken met het 750-jarig bestaan van onze stad.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.