Diversen

Installatie Edwin Leemans als Prins CarnavalNet zoals in vele andere plaatsen in Nederland werd ook in Den Haag op zaterdag 10 november om elf minuten voor elf ‘s avonds het startsein gegeven voor het nieuwe carnavalsseizoen 2012-2013.
De Haagse Stadskarnavalsvereniging De Ooie Pieren begint hiermee al aan haar 43e seizoen.
Afgelopen zaterdag werd in het clubgebouw van de (enige Haagse carnavalsvereniging) Ooie Pieren de nieuwe Prins bekend gemaakt. Dat is geworden Edwin Leemans, rechts op de foto, woonachtig in het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg.


Hij zal het komende carnavalsseizoen 2012-2013 wederom voorop gaan in de feesten onder de naam Prins Eduardo. Hier wordt de prins bijgestaan door zijn adjudant Willem en Raad van Elf.
Na de bekendmaking werden hem de prinsenversierselen omhangen en de scepter overhandigd, op de linker foto gemaakt door de carnavalsvereniging. Na het voorlezen van zijn proclamatie is Den Haag dus weer een prins rijker en klaar om te gaan feesten. De Prins zal vanaf zaterdag 17 november weer vele bezoeken aan collegaverenigingen in het gehele land afleggen. De agenda is goed gevuld en bezocht worden verenigingen in o.a. Wateringen, Schiedam, Delft,en Nijmegen.
Dit allemaal als aanloop naar het carnavalsweekend en het jaarlijkse geweldige Kreesiebal. Het feest voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapten dat, alweer voor het 43e jaar, gehouden zal worden op zaterdag 26 januari 2013 in Sporthal Overbosch te Den Haag.
Noteer deze datum dus vast in uw agenda!!!

Voor informatie over de vereniging of over het Kreesiebal kan men contact opnemen met de secretaris:
Telefonisch 06-42099876 , per mail info@deooiepieren.nl of kijk op onze website: www.deooiepieren.nlPlease follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.