Wijknieuws

In memoriam Mw. Ploeg, vrijwilligster wijkbus Bouwlust/VrederustVandaag kreeg ik van Rob van der Hoeven het verdrietige bericht, dat Mw. Tiny Ploeg, vrijwilligster van de wijkbus Bouwlust/Vrederust vorige week is overleden.
Lang was zij als vrijwilligster werkzaam. In 2008 werd zij benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau (lees ook hier).
Ik wens al haar familie, vrienden en andere naasten heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Please follow and like us:

2 reacties

  • Ed

    Een groot verlies inderdaad. Een dag die je al lang ziet aankomen maar toch voor je uit schuift. Strijdbaar is ze gebleven tot aan de laatste dag. Verleden jaar kreeg ze nog aanvaring met de thuiszorg instantie Mea Vita en haalde ze ook het AD. Helaas heeft de switch van organisatie weinig positiefs opgeleverd. Hulpen die niet konden stoffen, geen bed konden op maken en de laatste, een altijd “vriendelijke” in hoofddoek getooide Marrokkaanse had de weg naar haar geld en juwelen gevonden. Ze heeft keurig aangifte gedaan en de politie belde hier en daar om te vragen of ze niet aan het dementeren was. Wij kunnen u zeggen, ze mankeerde van alles, maar het denkhoofd was prima. Ook regelde ze zelf een week of 4 voor haar dood de aanleg van CV in haar woning en de familiehulp die ze daarbij nodig had. op 7 juli heb ik haar in redelijke gezondheid verlaten. Een week later had ze een ernstige bronchitusaanval die met een Prednison kuur bedwongen leek te worden. Woensdag 21 juli is ze ter controle naar de longarts gegaan, die haar heeft opgenomen om toch wat verbetering in de ademhaling te krijgen. Donderdag bij het avondspreekuur was mijn dochter bij haar en ondanks de moeizame ademhaling “zaten er nog grapjes in”. 1 uur later stopte ze definitief met ademen.

    Woensdag 28 juli is ze na een sobere plechtigheid bijgezet in het familiegraf op Westduin.
    Een korte film over haar leven en de hoogtepunten erin vind u op //www.wedoconsultancy.com/gironet/ma_.flv.html

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.