Sport/ontspanning,  Wijknieuws

In de wijk de EK wedstrijden van het Nederlands elftal samen bekijkenBewoners van Escamp en met name Wateringse Veld, opgelet! Jullie zijn van harte welkom om tijdens het EK de wedstrijden van het Nederlands elftal bij de voetbalvereniging SVH te komen kijken.


Op het parkeerterrein van het sportcomplex van SVH en HCWV zal dan Het Clubhuis van Oranje verrijzen!
Het Clubhuis van Oranje is geopend tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Op een megascherm van maar liefst 8 m2 kan er op 9, 13 en 17 juni aanstaande naar de wedstrijden van Oranje gekeken worden.
Als het Nederlands Elftal na de laatste groepswedstrijd op 17 juni verder gaat in het toernooi, dan blijft het clubhuis voor die wedstrijd(en) staan.

Het EK Voetbal feest voor Wateringse Veld wordt een echt familiefeest. Rond Het Clubhuis van Oranje staan diverse kinderattracties en voetbalspelen opgesteld. Ook is er een groot terras waar voor, tijdens en na de wedstrijd iets gegeten en gedronken kan worden. Na de wedstrijden zullen dj’s en artiesten optreden om het Oranje gevoel en de – hopelijk goede – resultaten van het team te vieren.

De gemeente Den Haag, politie Haaglanden, Rilekz, voetbalvereniging SVH, het BIT, Koninklijke Marechaussee, Straatcoaches, ROC Mondriaan, Lokale Rolmodellen, Wooncorporaties Vestia, Staedion, Haagwonen en Arcade, het bewonersplatform Wateringse Veld en De Sportbank hebben in nauwe samenwerking Het Clubhuis van Oranje gerealiseerd. Een geweldig initiatief voor de wijk, dat model kan staan voor toekomstige evenementen.Please follow and like us:

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.