Diversen

HUF saus weer volop verkrijgbaar

HUF saus
HUF saus bij de Jumbo aan de Leyweg

De HUF saus is een speciale Katjang saus door Jeffrey Huf ontwikkeld.
Als jong jongetje werkte hij een aantal maanden bij Ruud op de Soestdijksekade in Den Haag. Hij zag daar hoe dol de mensen waren op de fameuze katjang saus van Ruud. Maar het recept was geheim. Jaren was Jeffrey bezig de receptuur dusdanig te krijgen, dat hij tevreden was.
In 2019 timmerde Jeffrey aardig de weg op met de promotie van zijn saus, maar toen kwam corona. En het ging met zijn gezondheid niet helemaal toppie.

Geen gel*l, lekker spul!

HUF saus
Bij de Jumbo aan de Leyweg

De smaak
Voor de mensen die de Huf Saus nog nooit geproefd hebben is te beschrijven als volgt: Een romige en volle smaak, met echte mayonaise, pinda en een heerlijke mix van kruiden en specerijen met op het eind een heerlijke pittige nasmaak.
Ja, hij is echt pittig! En ja, het lekkerst is hij toch wel met vlees of vis vind ik persoonlijk. Bij patat kies ik toch liever mayo, pinda of oorlog/speciaal.

Er zijn wat kleine aanpassingen gedaan aan de receptuur en verpakking, zo zit de Huf Saus in flessen van 800 ml en de saus is ongeopend 8 maanden houdbaar, eenmaal geopend in de koeling bewaren met dezelfde houdbaarheidsdatum van 8 maanden.
Dit is langer dan de vorige versie.

Op deze pagina kan je zien, waar je hem kan kopen en welke snackbars hem hebben.
Ook stonden er data op, wanneer je de HUF saus kon proeven: de promotie tour. Jeffrey kennende zal deze tour vast weer opgepakt worden de komende tijd: hou de site dus in de gaten!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.