Stadsnieuws

Haagse Dingen is een Stichting

Dennis SImonis (links) en Ineke Dijkstra (in het midden) in actie

 

Na alle kerstblogs even wat totaal anders.
Naast alle Haagse nieuwssites en blogs is er, zoals velen weten, ook stads(televisie)journaal.
Natuurlijk is er het Escampjournaal, maar deze richt zich alleen op het stadsdeel Escamp.
Het stads(televisie)journaal Haagse Dingen is voor heel Den Haag en heeft fantastische reportages over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van evenementen tot bijvoorbeeld glasblazen. Prachtige reportages, die je online kunt bekijken, maar ook via wekelijkse uitzendingen op Den Haag TV.

 

Rechts Dennis Wijmer

 

Sinds 9 december 2013 is Haagse Dingen een stichting geworden!
Nadat drijvend kracht Dennis Simonis twee jaar lang Haagse Dingen uit eigen middelen heeft betaald, werd het tijd om naar de toekomst kijken.
Als stichting kijkt Haagse Dingen ook verder wat betreft de uitbreiding van het aantal vrijwilligers en het aanvragen van subsidies.

Het Dagelijks Bestuur van de stichting bestaat uit oprichter Dennis Simonis (voorzitter), Ineke Dijkstra (secretaris) en de “stadstroubadour” Dennis Wijmer (penningmeester).
Voor de rest blijft Haagse Dingen wat het nu ook al is: een televisiemagazine waarin reportages te zien zijn die gemaakt worden in de hele stad Den Haag voor en door bewoners en niet gebonden aan een doelgroep.
Ik wens Haagse Dingen heel veel succes!

Haagse Dingen is elke zaterdagavond (8 keer) te zien op Den Haag TV tussen 19.30 en 04.00 uur nachts. Te ontvangen op kanaal 45 Ziggo en/of kanaal 40 digitaal.
Regelmatig verschijnen bijdragen van Haagse Dingen op Midvliet TV en op het Seniorenjournaal/Infothuis. Uiteraard zijn zij ook op Facebook te vinden.

Please follow and like us:

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.