Diversen

Gratis hulp bij invullen aangifte inkomstenbelasting

Persbericht Aangiftedag Den Haag

Op zaterdag 21 maart 2015 wordt in Den Haag voor de tweede keer de Aangifte Dag Den Haag georganiseerd door de Stichting Belastingwinkel Rotterdam (hierna: SBR). De SBR biedt ieder jaar kosteloos hulp aan min- en onvermogende mensen bij het invullen van aangiftes inkomstenbelasting. De medewerkers van de SBR zijn studenten Fiscaal Recht en Fiscale Economie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op deze manier kunnen studenten hun kennis toepassen in de praktijk en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan de samenleving.

Al 40 jaar helpt de SBR mensen uit de regio Rotterdam en omstreken met het invullen van aangiftes inkomstenbelasting. Deze hulp wordt geboden op 4 vestigingen verspreid over Rotterdam. Daarnaast wordt iedere jaar de Landelijke Aangifte Dag georganiseerd in het stadhuis te Rotterdam.

Het afgelopen jaar is de SBR begonnen met het bieden van gratis hulp bij het invullen van aangiftes inkomstenbelasting in Den Haag door het organiseren van de Aangifte Dag Den Haag. Deze dag vond met groot succes plaats. Met ruim 30 medewerkers zijn meer dan 100 cliënten geholpen. Dit jaar hopen wij nog meer mensen te kunnen helpen bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2014.

Heeft u uw aangifte Inkomstenbelasting 2014 nog niet ingediend? Bent u geïnteresseerd in gratis hulp bij het indienen van uw aangifte? Meld u zich dan aan voor de Aangifte Dag Den Haag 2015. Dit kan heel gemakkelijk door u aan te melden via de website www.belastingwinkelrotterdam.nl. Indien u geen computer bezit of geen internet heeft, kunt u telefonisch een afspraak maken tijdens de georganiseerde belavonden op 4 februari, 11 februari, 18 februari, 25 februari en 4 maart tussen 18:00 en 20:00 uur. Het telefoonnummer is 010 – 408 27 84.

Voor vragen kunt u een mail sturen naar denhaag@belastingwinkelrotterdam.nl. De locatie van de Aangifte Dag Den Haag is: ISS-gebouw Kortenaerkade 12, 2518 AX Den Haag. De dag zal tussen 11:00 en 16:30 uur plaatsvinden. Afspraken zullen in deze tijdspanne gemaakt worden.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.