Kunst/Cultuur,  Stadsnieuws

Geslaagde Tong Tong FairVan Den Haag FM had ik vrijkaartjes gewonnen voor de Tong Tong Fair op het Malieveld, dus op maandag 28 mei op de laatste dag, besloot ik richting dit evenement te gaan, samen met mijn oudste dochter en vriend.
De Tong Tong Fair, voorheen Pasar Malam, is het grootste Indische (Euraziatische) festival ter wereld waar bezoekers kunnen genieten van heerlijk eten, informatie, cultuur, maar ook kan je er diverse stands bezoeken en aankopen doen.
Ondanks, of misschien wel omdat het de laatste dag was, was het nog enorm druk.
Genoten heb ik onder andere van deze prachtige Indonesische dans.
Ik vond het zo prachtig, soms met masker, soms zonder masker,
begeleid door prachtige muziek.
Maar ook waren er diverse dansoptredens
in de verschillende ‘hallen’.
Veel etenswaren en kruiden kon je kopen in de hallen, waar ook ik natuurlijk gebruik van heb gemaakt; natuurlijk zijn er voldoende toko’s, maar als je er toch al bent….
Even kreeg ik ruzie; ik liet mijn aura lezen, maar van een foto waren ze niet gediend; mijn camera werd hardhandig uit mijn handen geslagen wat me een blauwe plek bezorgde op mijn arm. Na een boze reactie van mij en mijn dochter zijn we doorgelopen; verder ingrijpen dan wat de vriendelijke bewakers hadden gedaan was mijns inziens zinloos; het was toch hun woord tegen het mijne en ik had geen zin mijn avond hierdoor te verpesten. Wel een kiekje van deze onvriendelijk persoon 🙂
Een laatste vrolijk plaatje; heerlijk dansen op live muziek.
Een heel gezellige avond.Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.